• jun

  5

  2021
 • 1099
 • 0
Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja neminovan su deo selidbe. Vrše se radi lakšeg i sigurnijeg prenošenja težih, većih, odnosno gabaritnijih delova nameštaja.

Proces selidbe sam po sebi ume da bude veoma stresan, nepredvidiv i naporan. Zato je najbolje da unajmite stručan tim za selidbe, koji će vam umnogome olakšati celokupan proces – od početka do kraja.

Demontaža i montaža nameštaja – Posao koji se ne sme shvatiti olako prilikom selidbe

Kada spomenemo reč ”selidba” većina ljudi odmah pomisli na mukotrpan proces kroz koji će morati proći. Mnoštvo razbacanih stvari, kartonske kutije svuda po kući, haos svuda oko vas, nameštaj koji zvrji prazan  – da li i vi tako zamišljate selidbu?

Osim što selidba, ukoliko je planirate sami, može zvučati zastrašujuće i na psihičkom nivou, ali i fizički, ona može biti haotično iskustvo. Na sreću, to ne mora uvek biti slučaj. Ukoliko odaberete profesionalni tim za selidbe, čitav proces se ubrzava i postaje mnogo manje stresno iskustvo.

Atom selidbe bira svako ko želi da proces preseljenja na drugu adresu, bilo unutar zemlje ili van, olakša i ubrza, a da pritom bude potpuno uveren u to da će stvari biti potpuno bezbedne i osigurane u samom prevozu.

Jedan od većih poslova prilikom preseljenja jeste upravo –  demontaža i montaža nameštaja. Ukoliko mislite da ovo možete obaviti sami, uz pomoć šrafcigera – varate se. Gabaritni nameštaj kao što su ogromni regali ili ormari, staklene vitrine ili veće ugaone garniture nije jednostavno demontirati i izneti iz kuće na potpuno siguran način. Zato je najbolje angažovati profesionalce, koji imaju sav potreban alat i iskustvo u montaži i demontaži nameštaja.

Jedino na taj način možete biti sigurni da će demontaža i montaža nameštaja prilikom selidbe biti obavljena na pravi način, bez grešaka koji vas mogu koštati komada nameštaja u roku od sekunde.

Demontaža i montaža nameštaja – Kako teče celokupan proces?

Kada tim naših stručnih radnika stigne na vašu adresu, procenjuje se stanje nameštaja i kreće se sa procesom montaže/demontaže nameštaja. Naš tim na teren šalje profesionalnog stolara, koji će vam ovaj proces i olakšati.

Prilikom selidbe prvo se vrši demontaža nameštaja. Atom selidbe vrše demontažu raznih vrsta nameštaja koje je praktično nemoguće prevoziti na drugi način osim u demontariranoj verziji – kuhinjske elemente, regale, police za knjige, vitrine i ormare. Uvek ćemo vam preporučiti demontažu nameštaja koji nije u sjajnom izdanju, jer je prevoz demontirane verzije daleko sigurniji i štiti vaš nameštaj.

Kada se demontaža završi, nameštaj se obezbeđuje posebnim materijalom, iznosi se iz prostorije i stavlja u prevoz – kombi ili kamion.

Zatim se prevozi do željene adrese, na kojoj se kreće za montažom. Naši profesionalci će montirati nameštaj i učiniti da on izgleda i bolje nego što je izgledao pre demontaže.

Naravno, nudimo vam i usluge montiranja novog nameštaja, koji ste naručili iz određene prodavnice ili salona nameštaja. Više se ne morate mučiti sami – pozovite Atom selidbe kontakt centar i demontaža i montaža nameštaja više nikada neće predstavljati problem!

Atom selidbe – Usluge koje vam nudimo

Pored demontaže i montaže nameštaja, Atom selidbe nude vam i sledeće usluge:

 • Kombi prevoz Beograd – Idealna vrsta prevoza nameštaja, šuta, građevinskog materijala i ostalog po teritoriji grada Beograda.
 • Kamionski prevoz i selidbe – Posedujemo kamion nosivosti 2.5T, kojim lako možete izvršiti prevoz svih stvari prilikom selidbe
 • Selidbe u inostranstvo, odnosno međunarodne selidbe
 • Selidbe u Beogradu
 • Prevoz klavira i specijalnih tereta
 • Odvoz nepotrebnih stvari
 • Prodaja kartonskih kutija i opreme za pakovanje i zaštitu stvari
 • Usluge skladištenja stvari

Ukoliko odlučite da nam ukažete svoje poverenje, sigurno se nećete pokajati. Uštedećete na vremenu prilikom selidbe, ali ćete i poštedeti sebe stresa koji neminovno dolazi sa procesom preseljenja.

Atom selidbe – Najbolja i najkvalitetnija usluga prevoza i preseljenja učiniće celokupan proces selidbe lakšim i jednostavnijim!

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija