• jun

    1

    2021
  • 1446
  • 0
Kombi prevoz Beograd, selidbe i transport robe

Kombi prevoz Beograd, selidbe i transport robe

kombi prevoz

Posedujemo više kombi vozila različitih veličina teretnog prostora i nosivosti,  kako bi zadovoljili sve potrebe klijenata.

Takođe imamo kombi vozila do 3 tone, sva vozila su tapacirana i posebno opremljena za prevoz robe i selidbe kombijem, tako da su vaše stvari maksimalno bezbedne. Kombi vozilo ima dimenzije tovarnog dela dužine 3,3m, širine 1,9m i visine 1,9m. Kombi prevoz u Beogradu je jedan od najpopularnijih načina prevoza zbog gužvi u saobraćaju. Transport robe kombijem se obavlja na brz način, a kombi vozila mogu da se kreću po gradu bez ikakavih zabrana. Utovar u kombi vozila je jednostavniji, ukoliko je utovar problem možemo vam obezbediti najam radnika za utovar robe.

Prednosti kombi prevoza u Beogradu

Cena kombi prevoza je nekoliko puta jeftinija od prevoza kamionom, a kombi možete angažovati za odvoz šuta, prevoz namestaja, građevinskog materijala … Kombi prevoz nema prepreke ni u prolasku kroz uske jednosmerne ulice, parkiranje je mnogo lakše nego sa kamionom i moguć je skoro uvek prilaz do samog objekta utovara ili istovara. Dovoljan je samo jedan poziv i naše kombi vozilo je na vašoj adresi ili mestu utovara. Kombi prevoz obavljamo u Beogradu i teritoriji cele Srbije. Dolazimo na vreme, dogovoreni posao obavljamo profesionalno i u najkraćem mogućem roku.

Za pravna lica i predizetnike postoji mogućnost dogovora za stalni ili povremeni kombi prevoz po potrebi.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija