• jul

    12

    2021
  • 220
  • 0
Selidbe bele tehnike

Selidbe bele tehnike

Selidbe bele tehnike su ozbiljan poduhvat koji zahteva detaljnu pripremu.

Konačno ste pronašli svoj dom iz snova! Nakon početne euforije shvatate da vas čeka veliki posao oko preseljenja. Počev od potrage za pravom ambalažom za selidbe, preko pakovanja stvari, pa do utovara i istovara – svaki korak mora biti planiran kako biste izbegli nervozu i stres.

S obzirom da ste tokom godina svog života dom opremali komadima nameštaja koji odgovaraju vašem stilu i ispunjavali dragim uspomenama preseljenje obuhvata, zaista, mnoštvo predmeta. I dok ćete jedne vrlo lako spakovati u kartonske kutije za pakovanje, drugi zahtevaju više pažnje što je slučaj kod selidba lomljivih stvari. Za treću grupu neophodno je profesionalno rukovanje. Upravo tu spada bela tehnika.

Kako na najbolji način da organizujete selidbu bele tehnike otkriva vam agencija Atom selidbe.

Proverite svoju belu tehniku pre pakovanja

Moderno domaćinstvo ne možemo da zamislimo bez bele tehnike. Uređaji za kuvanje i čuvanje hrane, za grejanje, pa i za pranje veša ne samo da život čine lakšim, već pružaju komfor u domu.

Selidbe bele tehnike

Međutim, pre nego što se zaputite u veliki poduhvat pakovanja dobro proverite svaki od njih. Oni koji su novijeg datuma i dobro rade moći ćete da prenesete u novi dom, dok zastarelu tehniku zamenite novim modelima. Na taj način ne samo da ćete smanjiti troškove selidbe bele tehnike, već ćete svoj životni prostor oplemeniti savremenim uređajima prelepog dizajna.

Ukoliko trenutno niste u mogućnosti da izdvojite budžet za kupovinu neka stara bela tehnika bude privremeno rešenje u novom domu.

Priprema za selidbe bele tehnike

Kako je svaki uređaj bele tehnike povezan sa strujom, prvi korak jeste da ih isključite iz izvora električne energije. Stručnjaci savetuju da frižider i zamrzivač isključite najmanje 24 časa pre pakovanja. Tako imate dovoljno vremena da se led odmrzne i da ih dobro očistite od ostataka hrane.

Šporet ne zahteva posebnu pripremu. Odmah nakon isključenja iz struje očistite ga specijalnim sredstvom za tu namenu ili blagim deterdžentom. Imajte u vidu da se dugmad za paljenje ringli često gube prilikom transporta, te ih nakon brisanja skinite i upakujte odvojeno. Takođe, uklonite rešetke iz rerne i poklopce za ringle, ako je reč o klasičnom modelu.

Kod mašine za sudove i veš mašine morate biti posebno pažljivi. Preporučljivo je da se striktno pridržavate uputstva koje ste dobili prilikom kupovine. Najpre morate da isključite dovod vode. Zatim sva creva koja ste skinuli osušite i uvijte tkaninom ili papirom za pakovanje i stavite u zasebnu kutiju. Bubanj na mašini za veš je posebno osetljiv te ga morate dodatno osigurati od oštećenja.

Angažujte agenciju za selidbe bele tehnike u inostranstvo

Da biste bili sigurni da neće doći do oštećenja bele tehnike usled neadekvatnog rukovanja najbolje rešenje jeste da unajmite radnike za utovar i istovar. Oni su obučeni za pravilno pakovanje i transport svih vrsta uređaja. Ujedno, imaju opremu koja je potrebna za lakši i bezbedniji utovar i istovar.

Selidbe bele tehnike

Uživajte u novom domu od prvog dana, angažujte agenciju Atom selidbe. Naš stručni tim će brzo i efikasno preseliti belu tehniku i ostale stvari na željenu adresu.

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija