Selidbe Beograd, kombijem i kamionom

selidbe-beograd

Agencija Atom selidbe Beograd je agencija na koju se možete osloniti bez obzira na to o kakvoj se selidbi radi mi ćemo vam pomoći da vaše preseljenje bude u potpunosti uspešno jer smo mi agencija koja se upravo bavi kompletnom organizacijom i uslugom selidbi. Osnovani smo 2003. godine u Beogradu i od tada se uspešno bavimo ovim poslom. Od sada već davne, 2003. godine do sada, uspešno smo odradili preko 11000 selidbi. Selidbe organizujemo kombijem ili kamionom. Kombi prevoz ima pristup u uži centar Beograda tokom celog dana, a za veće selidbe imamo kamion sa utovarnom rampom.

Selidbe Beograd

Takođe kamion ima dozvolu za kretanje po centru Beograda jer je nosivosti do 2,5 tona. Selidbe kombijem u Beogradu su praktičnije zbog lakšeg prilaza i problema sa parkiranjem. Ako se utovarno ili istovarno mesto vaše selidbe nalazi u strogom centru Beograda, gde ulaz sa teretnim vozilima nije dozvoljen u odredjenom vremenskom periodu, Atom selidbe Beograd imaju rešenje i za tu vrstu problema.

 Atom selidbe Srbija

Agencija Atom selidbe vrši prevoz po celoj Srbiji. Šta god da je u pitanju, naša agencija je pravi izbor, jer ćemo vas bez imalo poteškoća i stresa preseliti u bilo koje mesto u Srbiji (Niš, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Sombor, Novi Sad, Užice Valjevo) ili neko drugo mestu i to po najpovoljnijim cenama selidbe. Na vama je samo da nam kažete gde i kada se selite a ostalo bez brige prepustite nama. Ako dolazite iz unutrašnjosti u Beograd pozvite nas da dođemo da vas preselimo.