• oktobar

  10

  2021
 • 185
 • 0
Selidbe butika i prodavnica – Preselite svoje poslovanje u tren oka!

Selidbe butika i prodavnica – Preselite svoje poslovanje u tren oka!

Selidba preduzeća je težak posao, selidbe butika i prodavnica mogu biti posebno zahtevne.

Osim selidbe osnovnih stvari i nameštaja, mora se voditi računa o organizaciji i čuvanju zalihe robe. U većini slučajeva se mora posebno voditi računa o selidbi te robe zbog njihovih jedinstvenih specifikacija. Ukoliko inventar sadrži lomljivu, kvarljivu robu ili čak tečnosti, selidba može biti naročito nezgodna.

Kako biste izbegli bilo kakve nezgode, lomove i gubitke, najbolje je selidbu prepustiti profesionalnom i stručnom timu agencije za selidbe. Iskusan tim garantuje brzu, jednostavnu, kvalitetnu i sigurnu selidbu butika i prodavnica.

Rukovanje opremom prilikom selidbe butika i prodavnica

Razlika između selidbe butika i prodavnica i selidbe kuće je značajna. Ukoliko se obavlja selidba butika, postoji više stvari za razmatranje. Čak se i premeštaj odeće iz butika razlikuje u odnosu na odeću koja se premešta prilikom selidbe kuće.

Osim robe, postoji i operativna oprema, nameštaj, kao i oprema koja je neophodna za funkcionisanje radnje. Sa ovom opremom je potrebno rukovati pažljivo i stručno, kako ne bi došlo do oštećenja.

Selidbe butika i prodavnica

Nepravilno rukovanje opremom može dovesti do poteškoća pri selidbi, a kasnije može ometati poslovanje radnje. U najgorem slučaju svi polomljeni ili izgubljeni delovi radnje mogu uticati na njihov prihod. U najboljem slučaju mogu dovesti do loše organizacije, remećenja poslovanja i rada.

Ponekad je preseljenje radnje neophodno kako bi se smanjili troškovi poslovanja ili kako bi se povećao promet neophodan za pravilno funkcionisanje poslovanja.

Prilikom selidbe butika i prodavnica, neophodno je demontirati veću opremu, kao što su police, vitrine, pultovi za prodavnice.

Ukoliko se radi o selidbi prodavnice, one uglavnom uključuju i frižidere za pića, mlečne proizvode, lako kvarljivu robu, kao i zamrzivače. Sa ovom opremom je potrebno rukovati pažljivo, kako ne bi došlo do oštećenja same opreme ili njene funkcionalnosti.

Kako možete olakšati selidbe butika i prodavnica?

Možete preduzeti nekoliko koraka, kako biste sebi olakšali selidbu i prelazak na novu adresu:

 • Očistite lične stvari, poput šolja za zaposlene, ormarića;
 • Sve službene stvari spremite na jedno mesto – uplatnice, nalepnice sa cenama, olovke, administrativne knjige, neophodnu dokumentaciju. Na ovaj način sebi čuvate vreme na dan selidbe;
 • Ukoliko posedujete veb stranicu, preporučujemo vam da objavite da se selite, kada će se nova radnja otvoriti i koja će biti nova adresa;
 • Kontaktirajte komunalna preduzeća i proverite priključke struje, vode, interneta, telefonske linije… Postarajte se da sve bude u funkciji kada bude veliko otvaranje radnje na novoj lokaciji.
 • Prijavite promenu adrese u bankama kako ne bi došlo do nepoželjnih poteškoća sa finansijama prilikom poslovanja;
 • Tokom selidbe butika, tretirajte odeću kao krhku, lomljivu i osetljivu, kako bi ona ostala nova, neoštećena i spremna za prodaju u novoj radnji;
 • Skinite maneken lutke, rastavite ih i postavite ih u kutije.

Prilikom selidbe vam se pruža prilika da razmotrite da li su sve stvari i sva oprema koju posedujete i dalje od koristi. Ukoliko vam nešto ne predstavlja korist, agencija za selidbe može izvršiti odvoz nepotrebnih stvari na deponiju.

Pozitivan odnos klijenata sa agencijom

Tokom selidbe je bitna komunikacija između agencije i korisnika usluga selidbe. Detalji su bitni tokom selidbe i klijenti koji ih pravovremeno saopštavaju timu olakšavaju i ubrzavaju proces selidbe.

Neophodno je biti otvoren sa radnicima i uvek biti na raspolaganju tokom selidbe, kako bi moglo na vreme da se reaguje ako dođe do određenih komplikacija.

Selidbe butika i prodavnica

Prioritet je da klijent bude prisutan prilikom utovara i istovara stvari kako bi se uverio da se selidba vrši bezbedno i po dogovoru.

Uz Atom selidbe preseljenje se obavlja profesionalno, stručno, kvalitetno i brzo. Stručan tim posao obavlja efikasno, savesno i odgovorno.

Poverite nam vašu selidbu i uverite se u kvalitet naših usluga.

Za sve dodatne informacije u vezi sa selidbama u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija