• jun

    19

    2021
  • 1431963
  • 0
Selidbe Čukarica – Samostalan život je na korak do vas!

Selidbe Čukarica – Samostalan život je na korak do vas!

Selidbe Čukarica su složeni posao koji nikako ne treba olako shvatiti.

Jugozapadno od centra Beograda nalazi se jedna od većih opština glavnog grada. Naziv je dobila po Čukarevoj mehani i Čukar česmi koje su se nalazile preko puta Ade Ciganlije.

Čukarica ima veoma povoljan geografski položaj. Ovde započinje nekoliko najvažnijih puteva u zapadnoj Srbiji, kao što su Lazarevački put, Ibarska magistrala, Savska magistrala, Novi obrenovački put… Spajajući gradski i prigradski deo u njoj se mogu videti moderni objekti, kao i prelepa netaknuta priroda. Počev od Ade Ciganlije, preko izletišta Košutnjak, pa do brojnih znamenitosti – poznata opština, zaista, pruža idealne uslove za život. Ne čudi podatak što se mnogi odlučuju da upravo na njenoj teritoriji započnu svoj samostalni život.

S obzirom da je u pitanju prvo preseljenje, nemate iskustva u tome, agencija Atom selidbe daje vam korisne savete.

Vodite računa o budžetu za selidbe Čukarica

Život u roditeljskom domu pruža finansijsku sigurnost, pa je najvažnija stvar kod prve selidbe preraspodela budžeta. Iako se čini da je planiranje finansija stresno, na taj način obezbedićete dovoljno novca za način života kakav ste navikli da vodite.

Selidbe Cukarica

Vaš budžet ne mora da bude komplikovana proračunska tabela sa desetinama kolona. Ipak, trebalo bi da preračunate troškove stanovanja, hrane i drugih životnih potreba. Nemojte da zaboravite da u prvom mesecu ukalkulišete i troškove selidbe. Ambalaža za selidbe, najam radnika za utovar i istovar, iznajmljivanje kombija – svaki od ovih koraka su neophodni za početak novog života i baš svaki zahteva izdvajanje novca.

Da biste izbegli nepredvidive troškove stručnjaci savetuju da sa planiranjem budžeta za selidbe počnete što ranije. Ovo možete učiniti čim pronađete novi dom.

Da li su vam potrebne sve stare stvari?

Prva selidba znači da ćete većinu uređaja i nameštaja morati da kupite. Zato je preporučljivo da pre nego što krenete da ređate stare stvari u kartonske kutije za pakovanje proverite da li su vam one, zaista, potrebne u novom domu.

Mnoge komade garderobe odavno ne nosite, niti planirate da ih uskoro uvrstite u svoj stajling. Među čašama, tanjirima, pa i šerpama ima onih na kojima su vidljiva sitna oštećenja, dok je boja sa pojedinih čaršava i jastučnica odavno izbledala. Sigurni smo da ovakve stvari ne želite da ponesete sa sobom, pa ih ne treba ni pakovati. Ne samo da će bez potrebe zauzimati prostor u novom domu, već će vam povećati troškove selidbe Čukarica.

Angažujte profesionalce za selidbe Čukarica

Ovo je jedan od saveta koji mnogi previde, jer misle da uz pomoć roditelja i prijatelja mogu lako da spakuju i prevezu stvari.

Imajte u vidu da jedino kompanije koje se bave selidbama imaju svu potrebnu opremu za utovar i istovar, posebno teških i habastih predmeta, čime su izbegnuta bilo kakva oštećenja. Takođe, njihov stručni tim ima iskustva tako da će demontaža i montaža nameštaja proteći bez ikakvih problema, pa i bola u leđima i povreda koje su čest pratilac samostalnog preseljenja.

Selidbe Cukarica

Nemojte da dozvolite da vam prva selidba ostane u pamćenju po nervozi, angažujte agenciju Atom selidbe. Uspešno obavljene brojne selidbe u inostranstvo i u našoj zemlji najbolji su dokaz kvaliteta naših usluga.

 

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija