• septembar

    2

    2021
  • 506
  • 0
Selidbe Dedinje

Selidbe Dedinje

Selidbe Dedinje uz pravu kompaniju garantuju da će sve proteći u najboljem redu.

Na prostoru od Topčiderskog brda južno prema Banjici, zapadno od Banjičke šume i istočno od doline Topčiderske reke smestilo se u davna vremena jedno od najstarijih naselja Beograda. Danas, obuhvata i deo na severu do Senjaka, Mostara i Prokopa.

Dedinje je oduvek predstavljalo luksuzni kraj. Tome je posebno doprinela izgradnja dvora porodice Karađorđević i brojnih posleratnih vila koje su naseljavali imućni Beograđani: industrijalci, bankari, trgovci, političari. Ovaj status naselje je zadržalo do današnjih dana tako da je prostor ispunjen prelepim privatnim kućama, objektima od izuzetne arhitektonske vrednosti, kao i savremenim stambenim zgradama ispresecanim zelenim površimana i šumovitim delovima.

S obzirom da je u pitanju prestižni kraj selidbe Dedinje, neretko, podrazumevaju selidbe stilskog nameštaja, antikviteta i umetničkih dela, te je veoma važno da čitav posao obavi provereni tim profesionalaca. Zbog toga vam agencija Atom daje savete kako da izaberete najbolje.

Otkrijte koja vrsta selidbi vam je potrebna

Svaka kompanija za selidbe ima usku specijalnosti. I dok su pojedine orijentisane na selidbe u inostranstvo, druge su lokalnog karaktera, dok se treće bave selidbama specijalnih tereta.

Selidbe Dedinje

Imajući ovo u vidu, pre nego što započnete potragu, morate da sagledate koja vam je vrsta selidbe Dedinje potrebna. Da li je vaš enterijer ispunjen skupocenostima? Da li imate klavir ili pianino? Ili, možda, imate sef, bilijarski sto, hidromasažne kade i druge masivne predmete, čije preseljenje se svrstava u selidbe teških predmeta?

Drugo pitanje koje morate da razmotrite jeste da li su vam potrebne kompletne usluge agencije ili ćete pakovanje određenih predmeta sami obaviti.

Obavite detaljnu pretragu kompanija za selidbe Dedinje

Ključ izbora prave kompanije za selidbe Dedinje leži u dobroj informisanosti. Zato posetite sajtove i forume sa ovom temom. Nemojte da zaboravite da pitate prijatelje, rođake i kolege koji su se skoro selili, jer je lično iskustvo najbolja preporuka.

Sledeći korak jeste provera kredibiliteta i uslova rada kompanija koje ste pronašli. Na osnovu prikupljenih informacija i dobijenih preporuka napravite selekciju. Stručnjaci savetuju da svoj izbor svedete na 3 kompanije čije ćete usluge, cene, pa i dostupnost uporediti kako biste izabrali onu koja vama najviše odgovara. Obavezno proverite da li imaju licencu za obavljanje selidbi, kao i godine postojanja koje u značajnoj meri mogu da ukažu na kvalitet poslovanja.

Da li kompanija za selidbe Dedinje pruža dodatne usluge?

Zanemarivanje osiguranja pokretne imovine spada u najčešće greške prilikom selidbe. Vođeni angažovanjem profesionalaca mnogi zaboravljaju da se nezgode dešavaju, bez obzira na stručnost. Tek kada se one dogode shvate da su troškovi kupovine novih predmeta daleko veći od polise osiguranja. Dok su pojedine dragocenosti zauvek izgubljene.

Da biste izbegli ovaj problem pre sklapanja ugovora sa kompanijom proverite da li je njime predviđeno i osiguranje tokom selidbe. Takođe, obratite pažnju da li nude i dodatne usluge, kao što je odvoženje starih stvari na deponiju, skladištenje, prevoz kućnih ljubimaca, čišćenje kuće nakon pakovanja…

Selidbe Dedinje

Ukoliko ovi poslovi nisu obuhvaćeni ugovorom neophodan je najam dodatnih radnika, što utiče na budžet za selidbe.

Agencija Atom je sigurni partner za svaku vrstu selidbe u šta su se uverili brojni zadovoljni klijenti.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija