• jul

    1

    2021
  • 121
  • 0
Selidbe Dušanovac

Selidbe Dušanovac

Selidbe Dušanovac se odvijaju svakodnevno.

Jedno od 36 naselja opštine Voždovac smešteno je između Pašinog brda na severu, Autokomande na zapadu, Braće Jerković na jugu i Konjarnika na istoku.

Iako je nastao 1920. godine na samoj istočnoj granici grada, Dušanovac se veoma brzo razvijao tako da je nakon Drugog svetskog rata postao potpuno urbanizovana gradska sredina. U početku je naseljavan radničkom klasom, da bi nakon izgradnje auto puta Beograd – Niš 1974. godine usledio brži napredak, tako da su još tada u njemu izgrađeni prodajni saloni automobila, izlagački saloni, restorani i drugi komercijalni objekti koji su se zadržali do danas.

Selidbe Dušanovac aktuelne su tokom čitave godine, ali su u letnjem periodu naročito povećane. Istraživanja pokazuju da se oko 50 odsto svih preseljenja ne samo u ovom naselju, već na teritoriji čitavog grada odvijaju tokom omiljenog godišnjeg doba. Razlozi za to su brojni. Pre svega, možete iskoristiti slobodne dane starog godišnjeg odmora, a novi sačuvati za putovanje. Deca su na raspustu, te nećete brinuti da li će zbog selidbe u Beogradu morati da se na polovini školske godine prilagođavaju novoj sredini.

Selidbe Dusanovac

Bez obzira što su prednosti nemerljive, nemojte zaboraviti da je leto najtoplije godišnje doba. Zbog toga vam agencija Atom daje savete kako da na najbolji način organizujete preseljenje u vrelim danima.

Kako se nositi sa stresom tokom selidbe Dušanovac leti?

Odgovor se krije u ranoj pripremi. Ona ne podrazumeva samo pakovanje i utovar stvari u ranim jutarnjim časovima kako biste izbegli najopasniji deo dana, već i ogranizovanje čim donesete odluku o životnoj promeni. Na taj način imate dovoljno vremena da potražite najbolju agenciju za selidbe Dušanovac. U protivnom, možete doći u situaciju ne samo da angažujete neprovereni tim, već i da platite skuplje njegove usluge.

Rana priprema vam omogućava i više prostora u pogledu određivanja datuma za preseljenje. S obzirom da je najveća koncentracija u toku vikenda, stručnjaci savetuju da posao obavite nekim radnim danom.

Pripremite telo za visoke temperature

Da biste izdržali fizički napor po vrućini obratite pažnju na odeću. Preporučljivo je da ona bude svetlih boja i od prirodnih tkanina, poput pamuka i lana. Ovi materijali upijaju znoj i vlagu, omogućavajući koži da diše tako da će ostati suvi tokom selidbe Dušanovac.

Održavanje hidratacije tela tokom letnjih meseci je važno, posebno kada ste u pokretu više sati. Zato obavezno nabavite dovoljnu količinu flaširane vode. I za kraj, vodite računa o zaštiti od UV zračenja, te nikako nemojte posao započinjati bez kreme za sunčanje. Poželjno je da ona bude sa zaštitnim faktorom najmanje od SPF 30. Nanesite je 15 min pre nego što krenete napolje, a zatim na svaka 2 sata ponovo namažite otkrivene delove tela.

Pripremite uređaje za selidbe u vrelim danima

Imajte u vidu da nisu svi predmeti otporni na vrućinu. Elektronika je posebno osetljiva, te nikako nije poželjno da nju prvo utovarite u kombi, već je najbolje da je što duže držite u klimatizovanom stanu dok ne pripremite sve za transport. Takođe, što je pre moguće unesite je u novi dom koji ste prethodno dobro rashladili.

Selidbe Dusanovac

Idealna ambalaža za selidbe elektronike jeste njihovo originalno pakovanje. Ako ga niste sačuvali uređaje spakujte u višeslojne kutije i dobro zaštitite kako se ne bi pomerali u putu.

Selidba u vrelim danima ne mora biti teška ukoliko prepustite čitav posao agenciji Atom selidbe.

© Copyright 2021 Atom Selidbe by SEO Optimizacija