• mart

  18

  2022
 • 1273
 • 0
Selidbe Holandija – Zemlja vetrenjača čeka na vas!

Selidbe Holandija – Zemlja vetrenjača čeka na vas!

Selidbe Holandija su veoma uzbudljiv, ali i složen posao koji zahteva angažovanje profesionalaca.

Na prostoru zapadne Evrope, između Nemačke na istoku, Belgije na jugu i sa izlazom na Severno more na severozapadu, smestila se zemlja lala, vetrenjača i drvenih klompi. Osim nestvarnim predelima, Holandija se može pohvaliti i dugom istorijom demokratije i društvene tolerancije, a pre svega visokim životnim standardom. Upravo su dobri uslovi glavni razlog preseljenja mnogih, te ne čudi što je u Holandiji najveća srpska dijaspora zemalja Beneluksa.

Naseljavanje je započelo još početkom 20. veka, tj. nakon Prvog svetskog rata. Ipak, tek 50-ih godina usledile su intenzivnije selidbe građana sa naših prostora u Holandiju. Najpre su bile orijentisane isključivo na radničku klasu, da bi u modernom dobu sve više visokoobrazovanih stanovnika Srbije donelo odluku da život nastavi u ovoj zemlji. Zbog toga vam agencija Atom daje savete na šta treba da obratite pažnju kod selidbe Holandija.

Selidbe Holandija vrše se na teritoriji čitave zemlje

Amsterdam je oduvek privlačio pažnju. Svojim bogatim noćnim životom, raznovrsnim kulturnim sadržajima, prelepim parkovima i gradskim zelenilama, kao i uređenim privrednim sistemom pruža sve što se može poželeti za idealan život kako mlađih, tako i starijih generacija.

Selidbe Holandija

Osim glavnog grada, građani iz naše zemlje naseljavaju i Roterdam, u kome se nalazi najveća luka u Evropi. Zatim, Hag gde je sedište vlade i parlamenta, kao i Utreh i Ajndhoven.

Imajući ovo u vidu vreme potrebno za selidbe Holandija u najvećoj meri zavisi od kilometraže koju treba preći. Okvirna udaljenost za:

 • Selidbe Beograd – Amsterdam iznosi 1.770 kilometara, te je potrebno oko 18 sati
 • Selidbe Beograd – Roterdam iznosi 1.779 kilometara i traju nešto više od 18 sati
 • Selidbe Beograd – Hag iznosi 1.786 kilometara, tj. oko 18 sati
 • Selidbe Beograd – Utreh iznosi 1.732 kilometara, odnosno oko 17 sati
 • Selidbe Beograd – Ajndhoven iznosi 1.661 kilometara i traju 17 sati

Najbolji izbor jeste granični prelaz sa Mađarskom, Horgoš. Mada do Holandije možete stići i preko Hrvatske koristeći granični prelaz Batrovci.

Selidbe kamionom ili kombi vozilom?

S obzirom na obimnost svake međunarodne selidbe, uključujući i one koje se odigravaju na relaciji Srbija – Holandija, stručnjaci savetuju da transport stvari obavite kamionom. Na taj način ćete izbeći nepotrebno trošenje vremena, ali i dodatno izdvajanje novca. Ujedno, bićete sigurni da su vaše stvari bezbedne tokom vožnje.

U slučaju da odlučite da sa sobom ponesete samo najvažnije predmete, a da većinu nameštaja kupite u novom gradu, selidbu možete obaviti i kombi vozilom. Dok za ostatak pokućanstva, koji ne želite da prodate, idealno rešenje jeste skladištenje stvari.

Specijalni prostori namenjeni čuvanju stvari dobro su obezbeđeni, te ne morate brinuti čak i ako ste u njima ostavili vredne predmete ili one koji za vas imaju sentimentalni značaj.

Kako izbeći greške prilikom selidbe Holandija?

Stres, nepredviđene troškove i neprijatne situacije možete izbeći ukoliko selidbu prepustite agenciji Atom.

Selidbe Holandija

Stručni tim poseduje znanje i iskustvo u rukovanju ne samo klasičnim, već i stilskim nameštajem, kao i umetničkim delima i skupim uređajima različite vrste. Takođe, agencija ima svu potrebnu opremu za lak i bezbedan utovar i istovar teških predmeta. Dok redovno servisiran vozni park pruža dodatnu garanciju da će čitav posao biti obavljen u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas i uverite se lično zašto su mnogi nama poverili svoju selidbu.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija