• septembar

    29

    2021
  • 587
  • 0
Selidbe i prevoz ormara – Saveti za uspešno preseljenje!

Selidbe i prevoz ormara – Saveti za uspešno preseljenje!

Početak novog poglavlja u životu nakon selidbe može biti stresan, ali uz adekvatnu i stručnu pomoć, selidbe i prevoz ormara i drugog nameštaja ne moraju biti. Udobnost doma stvara osećaj pripadanja, okruženost voljenim ljudima, ali i nameštaj, i zbog toga je bitno da se prevoz obavi što kvalitetnije.

Na sam pomen selidbe mnogi ljudi pomisle na zahtevan, dugotrajan i iscrpljujuć proces. Zamišljena scena u glavi je neretko potpuni haos po kući, razbacane stvari, kutije, u pokušaju organizacije nastane totalna neorganizovanost. Selidba ume biti umarajuća obaveza, kako psihički, tako i fizički. Ukoliko se oslonite na stručne ljude da ceo proces selidbe obave umesto vas, selidba vama može predstavljati i uživanje.

Pripreme za selidbe i prevoz ormara

Prilikom selidbe je od velike važnosti pripremiti se prikladno, naoružati se strpljenjem i odvojiti dovoljno vremena. Neophodno je sastaviti plan selidbe što pre, najbolje je to odraditi odmah nakon donošenja odluke o selidbi.

Selidbe i prevoz ormara

Blagovremena priprema plana je pola odrađenog posla, čak i kada se preseljenje neće desiti još mesecima unapred. Na vreme pripremljen plan obezbeđuje sasvim dovoljno vremena da se preseljenje obavi na pravi način.

Određivanje budžeta za selidbe i prevoz ormara je važan korak. Usled određivanja budžeta treba razmotriti način selidbe, da li selidbu želite da obavite sami ili želite da angažujete stručna lica da to urade umesto vas.

Nije zagarantovan uspešno obavljen posao ukoliko se odlučite da sami obavite preseljenje, ali isto tako nije svejedno kome ćete prepustiti brigu o celom procesu. Zato je bitno da pre odabira agencije razmotrite mogućnosti i istražite iskustva i ocene. Ukoliko agencija ispunjava sve kriterijume i zahteve, selidba može da počne!

Većina agencija među svojim uslugama pored same selidbe nude i montažu i demontažu nameštaja, pakovanje stvari, skladištenje, kao i odnošenje nepotrebnih stvari. Pre nego što se te stvari bace, potrebno ih je racionalno pregledati.

Demontaža i montaža nameštaja je ključan korak

Nakon što odaberete vama najbolju agenciju, slede pripreme preseljenja. Tim profesionalnih radnika radi procenu stvari i nameštaja.

Nakon procene sledi pakovanje sitnog inventara, demontaža nameštaja i pravilno skladištenje u prevozno vozilo. Veće delove nameštaja kao što su kuhinjski elementi nije moguće drugačije prevoziti, izuzev u demontiranoj varijanti.

Stručno i kvalitetno odlaganje je od ključnog značaja za uspešne selidbe i prevoz ormara bez nezgoda, loma i oštećenja.

Za prevoz selidbenih stvari se najčešće koristi kombi ili kamion, zavisi od veličine nameštaja, kao i od količine stvari koji se prevoze.

Nakon što stvari stignu u novi dom, sledi montaža nameštaja. Stručan tim će nameštaj montirati i osigurati, kako bi vam isti poslužili još dugo vremena. Osim montaže starog nameštaja, pruža se mogućnost montaže novog nameštaja iz salona ili prodavnice, čime se vama olakšava posao i povećava ugođaj.

Uspešne selidbe i prevoz ormara uz vašu malu pomoć

Iako tim profesionalaca bez po muke obavlja manje i veće selidbe, vi ipak možete pomoći da sve prođe još bolje. Način na koji možete pomoći nije preterano naporan, sve što možete da uradite je zapravo da spakujete sitne dragocenosti.

Nakit, slike i bitne dokumente možete i sami spakovati kako biste bili sigurni da su na bezbednom. Osim toga, možete spakovati i posteljinu, odeću, obuću, igračkice. Na ovaj način sebi olakšavate raspakivanje u novom domu jer ćete znati u koju kutiju ste šta spakovali.

Selidbe i prevoz ormara

Sve ostale poslove možete prepustiti timu Atom selidbe koja će profesionalno i kvalitetno spakovati i preseliti vaše stvari u vaš nov dom. Bilo da se selite u inostranstvo ili samo menjate stan ili kuću, uz naš tim možete računati na bezbrižne selidbe i prevoz ormara. Novo poglavlje možete započeti srećni, zadovoljni i odmorni!

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija