• mart

    11

    2022
  • 1179
  • 0
Selidbe kamionom

Selidbe kamionom

Selidbe kamionom predstavljaju jedan od važnih delova mnogih preseljenja.

Konačno vam se ostvario san da pronađete dom kakav ste oduvek želeli. Međutim, pre nego što započnete novi život u njemu čeka vas preseljenje. U pitanju je ozbiljan posao koji obuhvata više aspekata. Počev od detaljnog planiranja, preko pakovanja i zaštite stvari, pa do utovara i istovara – svaki korak zahteva maksimalno angažovanje kako bi se izbegle greške prilikom selidbe. Svakako, ne treba zaboraviti ni transport na željenu adresu.

Iako mnogi najveću pažnju posvećuju pravilnom pakovanju i premeštanju stvari, važnu ulogu ima i izbor odgovarajućeg prevoznog sredstva kojim ćete dopreminiti nameštaj, belu tehniku i druge predmete. Zbog toga je neophodno doneti odluku da li ćete svoje stvari transportovati kamionom ili kombi vozilom.

Kada su selidbe kamionom bolja opcija od selidbe kombijem?

Kamioni za selidbu nude više prostora za utovar, te su idealni za međunarodne selidbe. Odnosno, u svim situacijama kada zbog daljine morate odjednom da obavite prevoz stvari. U protivnom, izbor kombija podeliće transport u više delova. Time se povećavaju ne samo troškovi selidbe, već i vreme potrebno da se celokupni posao završi.

Selidbe kamionom

Kamion je pravi su izbor i kod obimnih selidbi, posebno stanova velike kvadrature. Takođe, pogodniji je za transport glomaznih stvari, poput plakara, kauča, francuskih kreveta i drugih komada nameštaja koji su i nakon demontaže velikih dimenzija.

Selidbe klavira, teških predmeta, pa i stilskog nameštaja podrazumevaju transport kamionom, jer pružaju mogućnost da ih dobro osigurate pomoću specijalnih kaiševa i blokada kako se ne bi oštetili prilikom prevoza.

Koje su prednosti selidbe kamionom?

S obzirom da je većina kamiona za selidbe sa rampom utovar je znatno lakši. Samim tim i brži, te je potrebno manje vremena da se posao obavi.

Upotreba kamiona za selidbu štedi i vaš novac, jer ne zahteva angažovanje dodatne radne snage, niti se transport vrši iz više delova.

Kako ima više prostora od kombi vozila obezbeđuje da kutije i predmete rasporedite u pravilnom položaju. Na taj način je isključen rizik od pretrpavanja i nepotrebnog slaganja, posebno lako lomljivih stvari. Imajući ovo u vidu možemo slobodno da kažemo da su selidbe kamionom bezbednija opcija.

Kako utovariti stvari u kamion za selidbu?

Stručnjaci savetuju da najpre utovarite u kamion najveće predmeta. Oni će pružiti i potrebnu stabilnost celokupnom tovaru, kao i samom kamionu, te će olakšatii vozaču prevoz.

Nakon velikih predmeta dolazi utovar lakših stvari, a zatim i kutija. Pri čemu morate da vodite računa kojim redosledom ih slažete. Najbolje je da na svakoj kutiji obeležite šta se u njoj nalazi. Zahvaljujući takvoj sistematizaciji znaćete koje kutije prvo da utovarite, tj. koje ćete poslednje uneti u novi dom. Ujedno, imaćete uvid koje su kutije sa osetljivim predmetima, pa na njih nećete stavljati teže.

Pravilni utovar podrazumeva ne samo dobar raspored u kamionu, već morate da obratite pažnju da ostaje što manje prostora između njih. Ne samo da ćete time uštedite prostor, već ćete obezbediti da predmeti pruže potporu jedni drugima od pada tokom transporta.

Selidbe kamionom

Naravno mi smo spremni za sve situacije preko toga da ukoliko nam vozilo ostane u kvaru odmah pozivamo šlep službu kao i da možemo da vas sačekamo na parkingu aerodorma Beograd ukoliko dolazite iz inostranstva da pratite vašu selidbu.

Ukoliko vam je potrebno preseljenje kamionom, kontaktirajte agenciju Atom. Dugogodišnje iskustvo i moderno opremljeni kamioni garantuju brz i sigurni transport na željenu adresu.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija