• januar

    13

    2022
  • 457
  • 0
Selidbe kancelarija

Selidbe kancelarija

Selidbe kancelarija su sastavni deo svakog poslavanja.

Cilj svake kompanije je napredovanje. Da bi se ostvario uspeh neophodno je ne samo uvođenje novih proizvoda i usluga, već i prilagođavanje promenama na tržištu. U skladu sa osavremenjivanjem poslovanja javlja se i potreba za novom lokacijom.

Bez obzira što se mnogima čini da će se promena adrese negativno odrazi na saradnju sa klijentima koji su navikli da dolaze u dobro poznato okruženje zapravo preseljenje donosi bolji profesionalni imidž. Što potvrđuju i statistički podaci. Istraživanja pokazaju da se uspešne kompanije sele u proseku svakih 7 godina.

Bilo da je u pitanju rast poslovanja ili jednostavno promena radnog mesta selidbe firmi su podjednako zahtevne kao selidbe kuća i stanova. I u kancelarijama imate skupu elektroniku i glomazan nameštaj koji je teško spakovati. Problem dodatno komplikuje činjenica da se čitav posao mora obaviti u najkraćem mogućem roku kako bi zastoji u radnim zadacima bili minimalni.

Imajući ovo u vidu agencija Atom vam daje savete kako na najbolji način da organizujete selidbe kancelarija.

Šest meseci pre selidbe kancelarija

Ukoliko ste pronašli novi poslovni prostor pravi je trenutak da počnete sa planiranjem preseljenja. Prvi korak jeste određivanje budžeta. Time ćete izbeći prekomerno trošenje, posebno u oblastima koje možete sami da obavite, kao što je pakovanje sitnog inventara i dokumentacije u kartonske kutije.

Selidbe kancelarija

S obzirom da preseljenje u najvećoj meri zavisi od izabranog tima veoma je važno da pronađete odgovarajuću agenciju. Ovo je pravi trenutak da se tome posvetite, jer imate dovoljno vremena da pažljivo pogledate sve preporuke. Ujedno, možete biti sigurni da će agencija koju želite da angažujete biti dostupna u terminu koji ste odredili za selidbu.

Tri meseca pre selidbe kancelarija

Preseljenje poslovnog prostora utiče na sve zaposlene. Zato je neophodna dobra koordinacija među njima. To ćete postići ako u svakoj kancelariji izaberete jednog koji će voditi i nadgledati poslove preseljenja na svom radnom mestu.

U ovom periodu morate da izvršite i proveru opreme i kancelarijskog materijala. Sigurno ne želite da u nove kancelarije unosite dotrajale uređaje i komade koji su oštećeni tokom višegodišnje upotrebe. Takođe, napravite nacrte novih kancelarija kako biste odredili gde ćete postavite opremu, stolove i stolice. Jedino tako možete imati jasni pregled šta vam nedostaje od stvari u novim poslovnom prostoru.

Nemojte da zaboravite da usluge interneta i fiksnog telefona prebacite na novu adresu.

Dve nedelje pre selidbe kancelarija

Vreme je da započnete sa pakovanjem stvari. Obavezno označite svaku kutiju kako biste znali šta se u njima nalazi. Na taj način ubrzaćete vreme sređivanja kancelarija.

Stručnjaci savetuju da za važna dokumenta napravite rezervene kopije, a da dragocene predmete slikate. Ukoliko dođe do oštećenja prilikom selidbe imaćete sve dokaze za naplatu osiguranja.

Selidbe kancelarija

Dve nedelje pre selidbe kancelarija obavestite sve saradnike, banke i državne institucije o novoj lokaciji. Promenite adresu i na sajtu kompanije, kao i na nalozima na društvenim mrežema.

Dan pre selidbe kancelarija

Proverite da li su nove kancelarije očišćene i da li je osiguran lak prilaz vozilu za transport. Zatim to isto učinite i u starom radnom prostoru.

Agencija Atom ima dugogodišnje iskustvo u selidbama svih vrsta poslovnih prostora. Vršimo i skladištenje stvari u slučaju da niste pre selidbe prodali staru opremu i kancelarijski nameštaj.

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija