• avgust

    28

    2021
  • 246
  • 0
Selidbe Karaburma – Olakšajte preseljenje svojim mališanima!

Selidbe Karaburma – Olakšajte preseljenje svojim mališanima!

Selidbe Karaburma imaju najveću koncentraciju, bez obzira na godišnje doba. Razlog tome jeste činjenica da je ovo najnaseljeniji kraj Beograda.

Karaburma je naselje koje pripada opštini Palilula. Prostire se duž severne padine brda Zvezdara, desne obale Dunava i leve obale Mirijevskog potoka. Naziv je dobila od turske Kaya-burun što znači “stenoviti rt”.

S obzirom da je u pitanju naselje stambene strukture, koje se aktivno gradi, brojne porodice su u njemu pronašle svoj dom. Međutim, pre uređenja novog prostora morale su da prođu kroz proces preseljenja.

Svaku selidbu prati nervoza, ali sa decom ona dobija najviši nivo. Prelazak u novi kraj grada je veoma težak za mališane. Usred haosa oko pakovanja moraju da se oproste od prijatelja, škole i poznatog komfora svoje sobe. Nakon preseljenja čeka ih ne samo privikavanje na novi kraj, već i na novu školu i nove prijatelje.

Da bi selidbe Karaburma protekle u najboljem redu agencija Atom vam daje savete kako da pripremite decu za to.

Razgovarajte sa decom pre selidbe Karaburma

Pre nego što započnete planiranje selidbe obavezno uputite najmlađe u životnu promenu. Iskren razgovor u prisustvu svih članova porodice je ključan za razumevanje, ohrabrenje, pa i utehu u slučaju da dođe do naglih emocija. Pozitivan stav je pokretačka snaga, te stručnjaci savetuju da mališanima objasnite prednosti selidbe Karaburma.

Selidbe Karaburma

Sigurno će deca biti puna pitanja. Zato se naoružajte strpljenjem i odgovorite na svako njihovo pitanje, ma koliko ono izgledalo banalno. Nemojte da zaboravite da naglasite da će i oni biti uključeni u organizovanje – počev od pakovanja, pa do uređenja svoje sobe.

Neka privikanje na novu sredinu započne pre selidbe Karaburma

Istraživanja pokazuju da oko 10 odsto dece uzrasta od 1 do 14 godina promeni mesto boravka. Od toga trećina njih se suoči i sa promenom škole.

Na Karaburmi postoji 5 osnovnih škola, te je preporučljivo da pre preseljenja proverite koja se nalazi u blizini vašeg stana. Zapravo, najbolje je da izdvojite jedan slobodan dan i porodično obiđete novi kraj. Mališani se već tada mogu upoznati sa novom školom i putem do nje, a možda upoznaju i nove prijatelje, dok ćete vi pronaći obližnje markete, apoteke i sve što vam je potrebno za svakodnevni život.

Priredite žurku za najmlađe

Napuštanje doma neretko za mališane znači izlazak iz zone komfora. Sigurnost i udobnost u novom domu najlakše ćete postoći ukoliko prvo njihov prostor uredite.

Nakon završetka kompletnog posla preseljenja pripredite svojoj deci iznenađenje u vidu žurke. Najmlađim članovima najteže pada napuštanje prijatelja. Zbog toga na party pozovite društvo iz starog kraja. Ne samo da će moći da vide gde sada živite kako bi pri narednoj poseti znali gde da dođu, već će ova proslava učvrstiti njihovo prijateljstvo.

Imajte u vidu da mališani moraju da izgrade dobre odnose sa društvom iz nove škole i iz susedstva, te obavezno i njih pozovite.

Selidbe Karaburma

Agencije Atom ima višegodišnje iskustvo u organbeizovanju porodičnih selidbi, kako na teritoriji Beograda, tako i u svim delovima Srbije i inostranstvu. Takođe, vršimo selidbe kompanija. Osim vrhunskog tima radnika, posedujemo svu neophodnu ambalažu i opremu za lakši transport.

Pozovite nas i uverite se sami da su kod nas najpovoljnije cene!

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija