• januar

    5

    2022
  • 728
  • 0
Selidbe kombijem

Selidbe kombijem

Selidbe kombijem su najčešći izbor prilikom promene životnog i poslovnog prostora.

Bez obzira da li su u pitanju međunarodne selidbe ili u okviru granica jedne zemlje, selidbe firme ili sopstevnog doma jedno je zajedničko – svako preseljenje je kompleksni posao koji se sastoji iz više delova.

Prvi korak jeste detaljni plan kako bi se odredio budžet i utvrdilo koje stvari će biti spakovane, a na osnovu toga i koja je ambalaža za selidbe neophodna.

Međutim, time se organizovanje selidbe ne završava. Potrebno je obezbediti i transport stvari. Iznajmljivanje kombija je najpraktičnije rešenje ukoliko odlučite da preseljenje obavite samostalno. Ipak, preporučljivije je da selidbe kombijem prepustite profesionalcima, jer ćete izbeći neprijatnosti i stres koji prate svaki utovar i istovar nameštaja i drugih predmeta.

Da li su selidbe kombijem sigurne?

Kombi prevoz nameštaja obavlja se savremenim vozilima, koja moraju da zadovolje stroge kriterijeme za ovu vrste transporta. Pored redovnog servisa, ona podležu i periodičnim proverama. Na taj način zagarantovana je sigurnost vaših stvari. Što je posebno značajno za umetnička dela i skupocene predmete, ali i stvari koje za vas imaju neprocenjivu vrednost.

Selidbe kombijem

Postoje više tipova kombi vozila. Prema veličini dele se na manje, srednje i veće. Takođe, mogu biti zatvoreni i otvoreni, koji imaju iza putničke kabine prostor za teret.

Izbor odgovarajućeg zavisi od količine stvari koji se njime prevozi, kao i od njihove strukture. S obzirom da mnogi ne znaju dimenzije tovarnog prostora u nekom modelu najbolje je da angažujete agenciju za preseljenje koja će proceniti koja vrsta kombija je potrebna.

Ukoliko selidbe kombijem obavljate u sopstvenoj režiji stručnjaci savetuju da izaberete veći model. U protivnom postoji opasnost da nema dovoljno mesta za utovar, te dolazi do nepredviđenih troškova koji će dodatno opteretiti vaš budžet.

Kada su selidbe kombijem bolja opcija od kamionskog prevoza?

Kombi je idealan za manje selidbe. Tačnije, za one kod kojih nema velikih, habastih stvari. Nezamenjivo je vozilo kod studentskih preseljenja, kao i prilikom prve selidbe. Mada su savršeni izbor i za selidbe parova bez dece. Neretko, njima se odvoze i stvari na skladištenje.

Kombi se ponekad koristi i kod velikih selidbi. Razlog za to najčešće je nedekvatni prilaz ulazu, kao i bolji prolaz kroz gust gradski saobraćaj. Naime, kombi je manjih dimenzija, te ne postoje ikakva ograničenja u pogledu kretanju. Samim tim, može bez problema u svakom trenutku da obavi transport tačno do navedene adrese. U tim situacijama, zbog obima tereta, selidbe kombijem se obavljaju iz više delova.

Koje su prednosti upotrebe kombija tokom selidbe?

Glavna prednost jeste povoljnija cena. Cene selidbe kombijem mogu biti niže i do 3 puta u odnosu na troškove angažovanje kamiona.

Druga važna karakteristika jeste veća dostupnost. Kombi vozila su zastupljenija u voznim parkovima te ćete sigurno odabrati ono koje odgovara obimu vaše selidbe.

Kako je vožnja ulicama grada znatno lakša čitav posao biće brže završen. Što je još jedna prednost, posebno ako se ima u vidu da se većina selidbi vrši tokom vikenda.

Selidbe kombijem

Agencija Atom u svom voznom parku ima najmodernija kombi vozila tako da će čitavo preseljenje obaviti brzo i efikasno.

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija