• avgust

    7

    2021
  • 482
  • 0
Selidbe kuća – Prilika za novi početak!

Selidbe kuća – Prilika za novi početak!

Selidbe kuća predstavljaju novi početak, koji vam daje priliku da svoj životni prostor uredite onako kako ste oduvek želeli.

Život u kući ili stanu – pitanje koje je oduvek izazivalo rasprave. Iako i jedan i drugi prostor imaju svoje prednosti, svi se slažu da je kuća, ipak, kraljica komfora. Ne samo da će u njoj svaki član porodice imati svoj kutak, već pruža neverovatnu dozu privatnosti kakvu ni u jednoj zgradi nije moguće postići. Počev od ispijanja kafe bez buke koja dopire sa druge strane zida, pa do igranja sa decom u sopstvenom dvorištu – ništa ne može narušiti vaš mir. Dok podrum i garaža donose dodatni prostor za stvari, koje bi u sobama nepotrebno zauzimale mesta.

Imajući u ovo vidu ne čudi što sve više mladih osoba ušuškane stanove u samom centru grada zamenjuju za prostrane kući. Međutim, da biste mogli da uživate u svom novom domu morate najpre da se posvetite selidbi.

Po čemu se razlikuju selidbe kuća od preseljenja stanova?

S obzirom da su kuće u većini slučajeva veće kvadrature od stanova, selidba je znatno kompleksnija. Samim tim obuhvata mnogo više stvari koje treba preseliti, uključujući i belu tehniku i sanitariju. Njih je montiralo stručno lice, te je preporučljivo da i pripremu za selidbu, tj. isključivanje, pakovanje i utovar obavi neko ko poznaje specifikacije.

Selidbe kuca

Selidbe kuća, neretko, predstavljaju i selidbe stilskog nameštaja, antikviteta i umetničkih dela. S obzirom da su u pitanju delikatni predmeti pri rukovanju treba biti posebno pažljiv kako biste izbegli greške prilikom selidbe. Zbog toga stručnjaci savetuju da je najbolje rešenje najam radnika za utovar i istovar koji se profesionalno bave time.

Još jedan razlog angažovanja profesionalaca jeste obimnost posla. Nemojte da zaboravite da kuće imaju i dodatne objekte, poput garaže, podruma, raznih spoljnih ostava, koje vam mogu oduzeti previše vremena ukoliko odlučite da sve sami spakujete.

Kamion ili kombi – koji prevoz izabrati za selidbe kuća?

Selidbe cene zavise od mnogo faktora. Jedan od njih je odabrani transport. Kombi prevoz jeste povoljniji ali je zbog količine bolji izbor kamion.

Korišćenjem ove vrste prevoza možete čitav transport da obavite odjednom. Na taj način štedite vreme. Ujedno, nećete morati da brinete za bezbednost svojih dragocenosti, jer u kamionu ima dovoljno prostora da sve stvari pravilno osigurate od oštećenja.

U pojedinim situacijama korišćenje kombi prevoza za selidbe kuća je neminovnost. Naime, u gusto naseljenim kvartovima sa uskim ulicima prolazak kamiona je otežan, pa i zabranjen, te se čitav posao mora obaviti iz više puta.

Stvari koje možete sami da spakujete

I dok teški predmeti zahtevaju profesionalce za pakovanje, postoje stvari koje možete sami da spakujete u kartonske kutije. Ne samo da ćete time ubrzati selidbu, već ćete smanjiti troškove.

Pored knjiga i garderobe, tu spadaju dokumenta, sitno pokućanstvo, dečije igračke, posteljina… Preporučljivo je da sami spakujete i nakit, kao i drage uspomene, tj. predmete koji za vas imaju posebnu sentimentalnu vrednost.

Selidbe kuca

Početak života u kući je radostan događaj, zato preseljenje poverite stručnom osoblju agencije Atom. Dugogodišnje iskustvo i najsavremenija oprema daju garanciju da će čitav posao biti obavljen brzo i efikasno.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija