• jun

    12

    2021
  • 539251
  • 0
Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd imaju najveću koncentraciju, kako u poslovnom svetu, tako i među porodicama, pa i studentima.

Na levoj obali Save, malo pre ušća u Dunav smeštena je najbrojnija beogradska opština. Gradnja je započela 3 godine nakon završetka Drugog svetskog rata, a već 1952. dobila je status opštine.

Prva je bila završena Palata federacije, sa oko 75.000 m2, a prve zgrade za stanovanje bili su paviljoni blizu Tošinog bunara. Kako je došlo do ekspanzije studenata u prestonicu u isto vreme je izgrađen i Studentski grad. Ubrzo su nikli i Međunarodni kongresni, kulturni i poslovni Centar Sava, Geneks-apartmani, kao i hoteli Hajat i Kontinental.

Komspolitski duh koji Novi Beograd krasi od samog nastajanja, zadržan je današnjih dana. Veliki bulevari okruženi su moderno uređenim zelenim površinama, tržnim centrima, sportskim i koncertnim dvoranama. U ovoj opštini smešteno je preko 600 velikih stambenih objekata i oko 200 nebodera, od koji mnogi imaju i 20 spratova, pa je preseljenje na više spratove pravi izazov.

Da se promena životnog ili poslovnog prostora ne bi pretvorila u noćnu moru agencija Atom vam otkriva kako da izbegnete greške koje su česte kod selidbe Novi Beograd.

Niste se posvetili planiranju preseljenja

Polazeći od stava da je dovoljno da donesete važnu odluku vezanu za promenu mesta, a da će sve drugo moći da se obavi veoma lako, mnogi prave jednu od najčešćih grešaka, a to je – neplaniranje selidbe Novi Beograd.

Selidbe Novi Beograd

Imajte u vidu da je u pitanju kompleksan posao koji zahteva detaljnu organizaciju kako bi se sve završilo bez ikakvih zastoja. Zato stručnjaci savetuju da čim odrediti datum, počnete sa pravljenjem plana. Nemojte da ostavljate sve za poslednji momenat. Gotovo je nemoguće spakovati čitavo pokućanstvo za jedan dan. Sigurno nećete nabaviti ni adekvatne kartonske kutije za pakovanje, dok je oštećenje dragocenosti u žurbi nemoguće izbeći.

Angažovali ste neproverenu agenciju za selidbe Novi Beograd

Najam radnika za utovar i istovar ključni je faktor za uspešno preseljenje. Nažalost, i u ovom delu su moguće greške. One su obično vezane za nedovoljnu informisanost, što za posledicu može imati angažovanje nestručnog tima ili plaćanje mnogo viših troškova.

Da biste izbegli ovu grešku potražite preporuke od prijatelja i rođaka koji su se skoro selili. Zatim pogledajte refence na zvaničnom sajtu agencija, ali i na forumima koji se bave ovom temom.

Kada izaberete agenciju za selidbu, pre nego što potpišete ugovor, obavezno proverite koje su sve usluge njime obuhvaćene. Odnosno, da li se podrazumevaju demontaža i montaža nameštaja, transport, pa i osiguranje od štete prilikom preseljenja.

Spakovali ste sve stvari iz starog doma

Tokom godina svoj prostor oplemenjujemo raznim predmetima. Većina ima funkcionalnu i estetsku vrednost. Međutim, postoje i oni koje ste odavno zaboravili – počev od ukrasa koje ste doneli sa raznih putovanja, a sada sakupljaju prašinu na dnu fioka, pa do uređaja koje nikako da odnesete na popravku.

Pakovanje i zaštita stvari prilikom selidbe pravi je trenutak da iz svog života izbacite sve što odavno ne koristite, a u novi dom unesete nove, moderne. Takođe, preporučljivo je da se oslobodite stare garderobe, starih udžbenika i igračaka koje su deca prerasla. Ne samo da će vam ovi predmeti povećati troškove selidbe Novi Beograd, već će nepotrebno zauzimati mesto u novom prostoru.

Selidbe Novi Beograd

Višegodišnje iskustvo u radu garantuju da ćete angažovanjem agencije Atom selidbe izbeći sve greške koje se mogu javiti prilikom preseljenja. Ukoliko je potrebno možete nam poveriti i odvoz nepotrebnih stvari na deponiju.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija