• novembar

    22

    2021
  • 651
  • 0
Selidbe Savski venac

Selidbe Savski venac

Selidbe Savski venac odigravaju se u samom središtu Beograda.

Jedna od najstarijih opština smeštena je između Save na zapadu i severozapadu, Topčiderske reke na jugozapadu i Vračarskog platoa na istoku. Ime je dobila upravo po svojoj lokaciji, jer poput venca zauzima desnu obalu reke Save.

Vremenom, širenjem prestonice opština se razvijala, zauzevši njen cetralni deo. Dok je doseljavanjem srpskog kneza Miloša Obrenovića u Topčider i izgradnjom konaka, početkom 19. veka, postala središte političkog i javnog gradskog života. Ovu ulogu zadržala je do današnjih dana.

Na prostoru Savskog venca nalaze se glavne prestoničke ulice – Kneza Miloša, Bulevar vojvode Mišića, Autokomanda, Nemanjina… I svih 5 mostova na Savi, koji povezuju levu novobeogradsku sa desnom beogradskom obalom, takođe, je ovde smešteno, kao i najznačajnije zdravstvene ustanove i 8 fakulteta.

Savski venac obuhvata najlepše krajeve Beograda, pa možemo slobodno da kažemo da njene selidbe, zapravo, su selidbe Dedinje, selidbe Senjak, Zeleni  venac

S obzirom da je u pitanju dinamičan poslovni i stambeni kraj agencija Atom vam otkriva zašto nije preporučljivo da preseljenje obavite u sopstvenoj režiji.

Nemate iskustva u pakovanju i zaštiti stvari prilikom selidbe Savski venac

Da bi smanjili troškove selidbe mnogi se odlučuju da sami spakuju stvari. Svakako, vi najbolje znate svoje pokućanstvo, ali morate se pridržavati određenih pravila. Pre svega, neophodno je da obavite sortiranje i proveru svih predmeta pre nego što krenete da ih pakujete. Na taj način izbeći ćete transport starih, polomljenih i nepotrebnih stvari, koje sigurno ne želite u svom novom domu.

Selidbe Savski venac

Drugo važno pravilo jeste da ne smete da štedite na ambalaži za pakovanje. Mekani papir, tkanina i puc puc folija čuvaju predmete od oštećenja, posebno one koji su krhi. Dok kartonske kutije za pakovanje moraju da budu višeslojne. Što znači da nikako ne smete da koristite bilo koje kutije koje imate već u svom domu.

Imajte u vidu da ne možete sve stvari sami da spakujete. Za plakare, krevete, stilski nameštaj, umetnička dela neophodno je angažovanje profesionalaca. Oni poseduju ne samo znanje za pravilnu zaštitu i rukovanje sa ovakvim predmetima, već i opremu za lakši utovar i istovar.

Nemate kamion za transport

Iznajmiljivanje kamiona za prevoz prilikom selidbe Savski venac nije nimalo jednostavno. Razlog za to leži u činjenici da ne umete da procenite koja veličina transportnog vozila vam je potrebna.

Ukoliko iznajmite manji kamion možda ćete doći u situaciju da selidbu obavljate iz više delova. Samim tim izgubićete dragoceno vreme.

Sa druge strane, iznajmljivanje većeg kombija od potrebnog dovodi do nepotrebnih troškova. Istovremeno, postoji opasnost da oštetite svoje stvari. Previše slobodnog prostora smanjuje bezbednost, jer će se kutije i predmeti prilikom transporta pomerati.

Prema pravilima kamion od 3 do 4 m dobar je za preseljenje studenata i malih stanova. Od 4 do 5 m pogodan je za domove sa 2 spavaće sobe, a za veće stanove preporučljivo je iznajmljivanje kamiona preko 6 m.

Ne možete da računate uvek na pomoć prijatelja

Jedna od najčešćih grešaka koju ljudi prave prilikom samostalne selidbe Savski venac jeste da se previše oslanjaju na pomoć bliskih prijatelja.

Nemojte da zaboravite da svi imamo privatne i poslovne obaveze, pa se može desiti da oni na koje ste računali ne mogu da vam pomognu dana kada ste to i planirali.

Selidbe Savski venac

Da biste izbegli ove i slične greške prepustite selidbu stručnom timu agencije Atom.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija