• oktobar

    22

    2021
  • 491
  • 0
Selidbe Senjak – Saveti za uštedu novca prilikom selidbe!

Selidbe Senjak – Saveti za uštedu novca prilikom selidbe!

Selidbe Senjak su složeni posao koji zahteva izdvajanje vremena i novca.

Na 7 km jugozapadno od centra Beograda nalazi se jedno od najekskluzivnijih naselja bogato ambasadama i diplomatskim rezidencijama.

Pre nego što je postao zanimljiv bogatašima i stranim diplomatama, Senjak je bio brdo sa kog se pružao najbolji vidik na prestonicu. Sve do Prvog svetskog rata na ovom mestu poljoprivrednici iz svih krajeva grada čuvali su svoje seno. Zbog čega su požari bili veoma česti, pa odatle i naziv naselja.

Nakon Prvog svetskog rata započinje izgradnja raskošnih vila, koje su se zadržale do današnjh dana. Svoje mesto ovde pronašli su i brojni umetnici, poput Petra Lubarde i Tome Rosandića, te je Senjak poznat i kao “beogradski Monmartr”.

Prelepa arhitektura, bogat kulturni sadržaj i, pre svega, obilje zelenila kojim se može pohvaliti učinili su ovaj kraj jednim od najtraženijih. Kupovina doma na Senjaku je nešto što su mnogi željno čekali. Međutim, tu se posao ne završava, jer vas očekuje demontaža i montaža nameštaja, pakovanje stvari i transport na novu adresu.

S obzirom da ste kućni budžet uložili u nekretninu agencija Atom vam pruža savete kako da uštedite prilikom selidbe Senjak.

Odredite na vreme datum selidbe Senjak

Selidbe u Beogradu se odvijaju tokom cele godine u svim krajevima grada. Ni Senjak nije izuzetak. Zato stručnjaci savetuju da što ranije odredite datum preseljenja. Na taj način imate veću ponudu agencija za selidbe, te ne morate brinuti da li ste angažovali nestručni tim ili ste njihove usluge preplatili.

selidbe SenjakPored rane rezervacije, važno je da izaberete i pravi termin. S obzirom da je u toku leta, zbog godišnjih odmora i školskih raspusta, najveća frekvencija selidbi poželjno je da prelazak u novi dom organizujete van letnje sezone. Jesen je idealno doba za preseljenje, jer temperature nisu ispod nule. Mada ni hladni dani zimi ne predstavljaju opasnost kada imate profesionalce sa iskustvom.

Vodite računa i o danima u nedelji. Vikendi su, baš poput toplih meseci, prebukirani, pa ako ste u mogućnosti izdvojite radni dan za selidbu.

Oslobodite se nepotrebnih stvari pre selidbe Senjak

Iako je cena selidbe određene, pre svega, destinacijom, nemojte da zaboravite da zavisi i od količine stvari koje se prevoze.

Upravo je ovo još jedan razlog da pre nego što započnete sa pakovanjem pregledate svo svoje pokućanstvo. Sigurni smo da u novom domu ne želite da se nađe stara, dotrajala komoda, orman na kome je mehanizam polomljen ili uređaji koji ne rade.

Ovakve stvari ne samo da vam nisu potrebne, već zauzimaju prostor u domu. Umesto da čekate da se nagomilaju te da ih onda odvezete na deponiju, najbolje je da to sada učinite kako biste smanjili troškove selidbe Senjak.

Osigurajte vredne predmete pre transporta

Bez obzira na dobru organizaciju i provereni tim nekada je nemoguće izbeći greške prilikom selidbe. Najveći problem nastaje u slučaju oštećenja antikviteta, stilskog nameštaja i umetničkih dela.

Da biste izbegli dodatne troškove poželjno je da sve vredne predmete na vreme osigurate, a najbolju ponudu za usluge selidbe naći ćete u agenciji Atom.

selidbe SenjakPovoljni uslovi, bez sakrivenih troškova, i tim iskusnih radnika dokaz su kvaliteta u koji su se uverili brojni zadovoljni klijenti.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija