• novembar

    27

    2021
  • 591
  • 0
Selidbe Tašmajdan – Preselite se uz profesionalnu pomoć!

Selidbe Tašmajdan – Preselite se uz profesionalnu pomoć!

Selidbe Tašmajdan spadaju u veoma česte usluge agencije Atom. Razlog za to leži u prelepom parku koji se prostire između ulica Takovske, Ilije Garašanina, Beogradske i Bulevara kralja Aleksandra.

Jedan od najstarijih krajeva Beograda bio je poznat još u doba Rimljana. Na ovom mestu nalazio se kamenolom, pa odatle i njegov naziv. Mnoge zgrade i hramovi toga doba izrađene su upravo od kamena sa ovog kamenoloma.

Pored prelepog predela, Tašmajdan ima i istorijski značaj. Predstavlja mesto gde su Turci 1594. godine spalili mošti Svetog Save. U jesen 1806. godine Karađorđe se ovde ulogorio i podigao šator. Posle Drugog srpskog ustanka knez Miloš Obrenović je naredio da se staro srpsko groblje sa Varoš-kapije preseli na Tašmajdan, a 1830. godine na njegovom prostoru pročitan je sultanov hatišerif o unutrašnjoj nezavisnosti Srbije.

S obzirom da ključ za uspeh selidbe Tašmajdan leži u besprekornoj organizaciji agencija Atom vam daje savete kako da isplanirate svoje preseljenje.

Dva meseca pre selidbe Tašmajdan

Ukoliko ste pronašli novi dom vreme je da odredite budžet i krenete u potragu za odgovarajućom agencijom za selidbe. Ova odluka je veoma važna, jer od znanja i iskustva profesionalnog tima zavisi brzina i efikasnost čitavog posla.

Selidbe Tašmajdan

Danas na tržištu postoje brojne kompanije koje se bave ovom delatnošću. Zato stručnjaci savetuju da pretragu počnete na internetu. Razni forumi i sajtovi mogu vam otkriti prednosti i nedostake usluga.

Nemojte da zaboravite da potražite preporuke bliskih prijatelja i rođaka koji su se selili pre vas. Tek kada izbor svedete na pet agencija koje ispunjavaju vaše kriterijurime kontaktirajte ih lično kako biste dobili sve detalje vezane za ponudu.

Obavezno naznačite da li vam je potrebno i pakovanje i zaštita stvari, demontaža i montaža nameštaja, skladištenje stvari… Ovi zasebni poslovi utiču na cenu selidbe Tašmajdan, pa detaljnim preciziranjem izbeći ćete dodatne troškove.

Mesec dana pre selidbe Tašmajdan

Kako pakovanje pokućanstva oduzima najviše vremena prilikom selidbe pravi je trenutak da započnete sa tim poslom.

Najpre obezbedite ambalažu za selidbe. Pored višeslojnih kartonskih kutija obavezno morate imati i mekani papir, tkanine i puc puc foliju za zaštitu nežnih i lako lomljivih predmeta. Nakon toga izvršite detaljnu proveru svojih stvari. Na taj način oslobodićete se stare, iznošene garderobe, uređaja koji ne rade i raznih predmeta koje odavno ne koristite.

Selidbe Tašmajdan

Poželjno je da mesec dana pre preseljenja otkažete sve pretplate koje se vode na staru adresu i prijavite se na novoj.

Ukoliko se selite u drugi grad od izabranog lekara i zubara zatražite svoju medicinsku dokumentaciju, kao i članova porodice. Imajte u vidu da je i vašim ljubimcima neophodna priprema, te posetite veterinara radi kontrole i saveta vezanih za putovanje.

Porodice sa decom imaju još jedan zadatak, a to je potraga za novom školom.

Nedelju dana pre selidbe Tašmajdan

Selidbe bele tehnike su delikatan posao, jer zahtevaju posebnu pripremu.

Vreme je da izvučete sve namirnice iz frižidera i zamrzivača. Zatim ostavite da se odmrzu i obrišite ih. Veš mašina i mašina za sudove su kompleksnije za pripremu, pa je poželjno da posao oko creva i kablova prepustite profesionalcima.

Par dana pre zvaničnog datuma obiđite novi kraj da biste se uverili da je sve u redu. Ovaj korak je naročito važan u zimskom periodu jer nije redak slučaj da selidba bude odložena zbog zavejanog prilaza ulaznim vratima.

Preseljenje ne mora biti stresno, poverite čitav posao iskusnom timu agencije Atom.

 

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija