• jun

    1

    2021
  • 753
  • 0
Selidbe u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo su veoma uzbduljiv, ali i složen posao.

Obilazak stranih gradova, upoznavanje sa glavnim atrakcijama, kulturnim i istorijskim nasleđem, kao i gastronomijom, za mnoge predstavlja san o idealnom godišnjem odmoru. Međutim, preseljenje u drugu državu nije ni nalik turističkoj poseti. Ono vam pruža jedinstvenu priliku da doživite novi svet, njegovu tradiciju i običaje iz ugla starosedeoca.

Ipak, pre nego što započnete da se privikavate na drugačije društvene norme i vrednosti, čeka vas priprema za selidbu u novi dom. Iako je svaka promena mesta boravka, čak i ona koja se odvija u istom gradu, zahtevan posao međunarodne selidbe u inostranstvo nose dodatnu dozu brige i straha od nepoznatog. Posebno ako odlučite da ovaj korak obavite sami, tj. uz pomoć prijatelja i rodbine. Ne samo da će vam trebati više vremena i strpljenja, već i veći budžet od planiranog.

Zašto su agencije za selidbe u inostranstvo pravo rešenje?

Za razliku od selidbe u Beogradu ili nekom drugom gradu naše države, preseljenje u nepoznatu zemlju podleže određenim propisima. Osim informacija oko boravišne dozvole i vize, postoji i niz pravila vezanih za međunarodne odredbe. Zatim, tu su carinski i transportni propisi, koji su u današnje vreme pooštreni.

Selidbe u inostranstvo

Ovako obimnu dokumentaciju gotovo je nemoguće pribaviti bez poznavanja svih navedenih propisa. Upravo zbog toga je angažovanje profesionalaca za preseljenje u inostranstvo najbolji izbor za svakog. Stručni tim ne samo da redovno prati promene regulative u stranim zemljama. Akreditovani smo za vršenje internacionalnog preseljenja, pa ne morate brinuti oko administrativnog dela selidbe.

Kombi ili kamionski prevoz za selidbe u inostranstvo?

Mnogi smatraju da je najteži deo selidbe u inostranstvo pakovanje stvari. Svakako, ovaj posao ne treba potcenjivati, ali nemojte da zaboravite da nakon njega sledi teži deo – kako bezbedno transportovati kartonske kutije za pakovanje.

S obzirom da se u mnogima od njih nalaze skupoceni ili lako lomljivi predmeti neophodan je najam radnika za utovar i istovar. Jedino obučeni profesionalci znaju kako na pravi način da zaštite i smeste stvari u adekvatnu kutiju. Ujedno, imaju iskustva sa utovarom tako da prilikom transporta neće doći do oštećenja, niti lomljenja. Garancija za bezbednost dragocenosti je naročito značajna, jer treba imati u vidu da vas čeka dug put do nove adrese.

Kako izabrati najbolju agenciju za selidbe u inostranstvo?

Uspešnost selidbe u inostranstvo zavisi, pre svega, od izbora agencije. Zato odluku o angažovanju morate doneti pažljivo, na osnovu detaljnog razmatranja ponuda. Nikako to nemojte činiti u poslednjem trenutku. Odnosno, neposredno pre preseljenja, jer ćete najverovatnije pogreštiti u proceni ili, pak, postoji velika verovatnoća da kompanija koju želite nije dostupna.

Selidbe u inostranstvo

Zbog specifičnog karaktera selidbe obavezno, pre konačnog izbora, proverite da li su u cenu usluga uključeni troškovi carine, kao i pakovanje i montiranje. Takođe, u slučaju prevoza kamionom raspitajte se da li će transport vaših stvari biti obavljen zasebno ili zajedno sa drugim klijentima.

Da biste uživali u svakom trenutku novog života, preseljenje prepustite agenciji Atom selidbe. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaše stvari stignu brzo i bezbedno na željenu destinaciju, u šta su se uverili brojni zadovoljni klijenti.

 

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija