• jun

    5

    2021
  • 1179
  • 0
Selidbe u proleće – Sigurno i lako preseljenje!

Selidbe u proleće – Sigurno i lako preseljenje!

Selidbe u prolece

Selidbe u proleće su najbolje rešenje ako razmišljate o promeni životnog ili poslovnog prostora.

Istraživanja pokazuju da se selidbe u Beogradu, kao i u drugim gradovima naše zemlje, u najvećoj meri odvijaju u toku leta. Razlozi za to su brojni. Više slobodnih dana zbog godišnjeg odmora mnogi koriste upravo za sređivanje novog doma. Ovaj period posebno pogoduje porodicama sa decom, jer ne moraju da brinu oko školskih obaveza ili navikavanja na novu sredinu u toku školske godine.

Međutim, stručnjaci savetuju da uzmete u razmatranje i prolećne dane. Iako se još uvek nalazimo u nepogodnoj zdravstvenoj situaciji, selidbe tokom Covid 19 pandemije sa prvim toplim danima dobijaju sve veće interesovanje. Agencija Atom selidbe vam otkriva zašto je ovo najbolje vreme za to.

Idealni uslovi za selidbe u proleće

Planiranje preseljenja odmah nakon zime simbolizuje novi početak. Ipak, ono što je važnije jesu odlične klimatske prilike za posao preseljenja.

Selidbe u prolece

Imajte u vidu da vreme i spoljašnja temperatura igraju važnu ulogu za brzinu i efikasnost selidbe. Zimi morate da se bavite snegom i ledom na putevima i trotoarima, koji mogu da dovedu do povreda i materijalne štete. Vreli dani u toku leta prete da izazovu dehidrataciju i sunčanicu. Dok u jesen vas čekaju obilne kiše, polazak dece u školu i gužva oko pripreme zimnice.

U poređenju sa ostalim godišnjim dobima, proleće je umerenije. Dani postaju duži tako da imate dovoljno dnevne svetlosti da obavite utovar i istovar, a temperatura se polako povećava. Ipak, ne postoji opasnost da pređe esktremni podeljak na skali.

Selidbe u proleće donose veću fleksibilnost agencija

Najam radnika za utovar, istovar i transport čini osnovu selidbe. S obzirom da je koncentracija posla najveća u toku leta, gust raspored znači da možda nećete imati toliko kontrole nad čitavim procesom. Odnosno, možda nećete uspeti da dobijete termin koji želite ili ćete morati da angažujete skuplju, pa i neproverenu agenciju.

Za razliku od letnje sezone, u toku proleća agencije su dostupnije. Ne samo da ćete imati više vremena da pronađete onu koja vam najviše odgovara, već ćete moći celokupno preseljenje da obavite u veoma kratkom roku. Baš kao što ste planirali i bez narušavanje letnjeg odmora.

Selidbe u toku proleća prati povoljnija situacija na tržištu nekretnina

Ako planirate da prodate svoju kuću, stan ili poslovni prostor u fazi preseljenja, a ne nakon, sada je najbolji trenutak da to obavite.

Selidbe u prolece

U zimskim danima prinuđeni smo da veći deo slobodnog vremena provodimo unutra, što pruža mogućnost da razmislimo o promeni životnog prostora. Sa dolaskom prvih sunčanih dana mnogi kreću u realizaciju svoje zamisli. Stoga ne čudi što tržište nekretnina u proleće doživljava pravu eksploziju.

Dodatna prednost se ogleda u procvetalom krajoliku koji vašem domu daje atraktivniji izgled. Samim tim, raste broj ponuda.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da mnogi žele da kupe dom pre letnjeg odmora. Razlog je jednostavan. Na taj način bi u novom okruženju mogli da uživaju u predstojećim toplim danima.

Ukoliko ste doneli odluku da se preselite kontaktirajte agenciju Atom selidbe. Dugogodišnje iskustvo u poslovanju i obučenost radnika garantuju da će demontaža i montaža nameštaja, kao i celokupni transport proći u najboljem redu. Ujedno, nudimo vam prevoz nepotrebnih stvari na deponiju, a na vama je da svoj novi prostor uredite kako želite.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

© Copyright 2021 Atom Selidbe by SEO Optimizacija