Atom Selidbe Srbija
Atom Selidbe 43

Selidbe u Srbiji

Agencija Atom selidbe vrši selidbe u Srbiji. Gde god da Vam je potrebna selidba u Srbiji, naša agencija je pravi izbor, jer ćemo vas bez imalo poteškoća i stresa preseliti u bilo koje mesto ili grad (Niš, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Sombor, Novi Sad, Užice, Valjevo…) ili neko drugo mestu i to po najpovoljnijim cenama selidbe.

Na vama je samo da nam kažete gde i kada se selite a ostalo bez brige prepustite nama. Ako se selite iz unutrašnjosti u Beograd pozvite nas da dođemo da vas preselimo.

Atom selidbe se već više od 18 godina bavi selidbama u Beogradu, Srbiji i inostranstvu, koji vršimo sa iskusnim i obučenim radnicima i više vozila, spremnih da u svakom momentu krenu na zakazanu selidbu.

Naša primarna delatnosti je selidba stvari u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posedujemo licencu za međunarodni transport.

Specijalizovani smo kako za manje tako i za veće, zahtevnije selidbe kao i preseljenja i selidbe iz Nemačke, Austrije, Belgije, Holandije, Italije, Hrvatske

Vozila koja koristimo za selidbe u Srbiji su novije proizvodnje sa mekom unutarašnjom oplatom za zaštitu osetljivog nameštaja prilikom selidbe. Broj kombi vozila koja se koriste pri selidbi određuje se po količini stvari koje moraju da se presele.

Selidbe u Srbiji namještaja ili transport robe potrebno je naručiti najmanje jedan dan unapred. Za sva pitanja u vezi preseljenja ili cene selidbe možete nas pozvati na telefon 065/ 62 62 999 ili pošaljite upit na email.

Ukoliko niste sigurni koliki vam broj vozila treba za preseljenje na novu lokaciju u Srbiji slobodno nas kontaktirajte nas i mi ćemo doći i obaviti besplatnu procenu.

Selidbe u Srbiji po najpovoljnijim cenama

Mi vam možemo pružiti kompletnu uslugu selidbe u Srbiji u bilo kojem delu naše države. Pokrivamo sve celu Vojvodinu, i vršimo selidbe iz Srema, Banata i Bačke. Najčešće selidbe iz Vojvodine su u Beograd i to iz gradova Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Kikinda, Vršac, Vrbas, Sombor, Titel.

Takođe selidbe u Srbiji vršimo i iz Šumadije ka bilo kom gradu u Srbiji. Tu su Kragujevac, Kraljevo, Topola, Smederevo, Čačak kao i Jagodina. 

Selidbe u Srbiji iz južnog i istočnog dela naše zemlje radimo profesionalno i po dogovoru sa vama. Najčešće kada su udaljeni gradovi u pitanju potrebne su nam informacije kako bi mogli da vam damo najprecizniju moguću cenu selidbe za vaš upit. Bilo da vam treba selidba, iz ili za Požarevac, Niš, Zaječar, Leskovac, Pirot, Vranje pružićemo vam najbolje cene i najprofesionalniju uslugu selidbe sa ili bez radnika.

Selidbe u Srbiji vršimo profesionalno uz usluge:

  • Preseljenje stambenog prostora na novu lokaciju bilo gde u Srbiji.
  • Preseljenje kancelarije ili firme
  • Selidbe magacinskog prostora
  • Selidbe velikih i teških stvari poput klavira, pianina, sefovi, TA peći,  itd..
  • Selidbe stilskog nameštaja, umetničkih slika velike vrednosti kao i ostalih osetljivih stvari koje zahtevaju veliku pažnju prilikom selidbe i transporta.
  • Demontaža nameštaja i pakovanje stvari u kartonske kutije, stretch foliju, bubble air folije..
  • Montaža nameštaja i raspakivanje stvari u novom prostoru.
  • Prodaja kutija za selidbu.
  • Odvoz nepotrebnih stvari nakon završetka selidbe.
  • Spremanje i čišćenje nakon selidbe.
© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija