• jun

    24

    2021
  • 1111
  • 0
Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac imaju visoku koncentraciju tokom čitave godine.

Pri pomenu južne kapije Beograda, mnogima je prva asocijacija Voždovac, jedna od 17 beogradskih opština koja se izdvaja svojim istorijskim značajem. Upravo sa njene teritorije vožd Karađorđe je 1806. godine poveo svoje ustanike u oslobođenje Beograda od Turaka. U njegovu čast mesto je, najpre, nazvano Voždovo predgrađe, da bi kasnije dobilo ime Voždovac.

Opština zauzima centralni deo grada, sa oko 148 kvadratnih kilometara i blizu 200 hiljada stanovnika. Zahvaljujući razvoju velikih stambenih naselja, kao što su Braće Jerković, Medaković, Veljko Vlahović, Banjica, Voždovac je 80-ih godina postao popularno mesto za život. Intresovanje stanovnika nije izgubio do današnjih dana, te ne čudi što selidbe u Beogradu velikim delom obuhvataju ovu opštinu.

Iako mnogi nemaju dilemu kada je izbor Voždovca u pitanju, pitanje da li angažovati profesionalnu pomoć ili selidbu obaviti samostalno često se nameće. Zbog toga vam agencija Atom selidbe otkriva zašto je najbolje čitav posao oko selidbe Voždovac poveriti stručnjacima.

Selidbe Voždovac – Nemate dovoljno iskustva

Bez obzira da li se selite sa jednog kraja grada na Voždovac ili iz sasvim drugog grada, morate da imate iskustva u tome.

Selidbe Voždovac

Ukoliko vam je ovo prvo preseljenje nikako nemojte da se držite principa “uradi sam”. Razlozi za to su brojni. Pre svega ne znate kakva vam je ambalaža za selidbe potrebna. Zatim, ne posedujete znanje koje je neophodno za uspešnu demontažu i montažu nameštaja, kao ni pomeranje većih komada koje ne možete rastaviti. Nećete znati ni na koji način da zaštite stvari kako se ne bi oštetile prilikom transporta, posebno ako je u pitanju selidba stilskog nameštaja, skupocenih antikviteta i umetničkih dela. I što je najvažnije – nemate opremu za lakši utovar i istovar.

Previše predmeta koje treba da preselite

Selidbe najčešće obuhvataju celokupno domaćinstvo – počev od garderobe i ukrasnih predmeta, preko nameštaja, pa do elektronike i bele tehnike.

S obzirom na količinu predmeta biće vam potrebno vreme da obavite pakovanje i zaštitu stvari prilikom selidbe. Zatim, moraćete da potražite pomoć nekoliko prijatelja za prenošenje. Sigurno ćete transport obaviti iz delova, jer svi predmeti neće moći da stanu u iznamljeni kombi.

Imajući ovo u vidu, najbolje rešenje je angažovanje kompanije za selidbe Voždovac. U protivnom, preseljenje u novi prostor potrajaće danima, što niko od vas ne želi da se dogodi.

Selidbe Voždovac – Ne želite da rizikujete svoje zdravlje

Nestručnim podizanjem i prenošenjem predmeta gotovo je nemoguće izbeći nezgode. Osim oštećenja zidova, stepeništa i stvari koje se sele postoji opasnost od povreda. Bol u mišićima i modrice su sastavni deo samostalnog preseljanja. Nažalost, mogu se javiti i teže, kao što su uklještenje živaca, povreda leđa, iščašenje zglobova, pa i prelomi.

Selidbe Voždovac

Sačuvajte svoje zdravlje, novac, vreme, i naravno stvari, prepustite posao selidbe agenciji Atom. Naš stručni tim ima višegodišnje iskustvo u rukovanju različitim predmetima, uključujući i habaste i veoma krhke. Takođe, posedujemo više kombi vozila različitih veličina teretnog prostora i nosivosti, tako da će čitav posao biti obavljen brzo i efikasno.

© Copyright 2021 Atom Selidbe by SEO Optimizacija