• oktobar

    14

    2021
  • 385
  • 0
Selidbe Vračar – Angažujte profesionalni tim!

Selidbe Vračar – Angažujte profesionalni tim!

Selidbe Vračar predstavljaju jednu od najtraženijih usluga agencije Atom. Razlog za to se krije u čarima najpoželjnije opštine Beograda.

Na prostoru oivičenom Južnim bulevarom, Bulevarom kralja Aleksandra i Bulevarom Jugoslovenske armije smešteno je 4 pozorišta, Prirodnjački i Muzej Nikole Tesle koji čuva urnu čuvenog naučnika. Zatim, ovde se nalazi Hram Svetog Save, “Beograđanka” koja sa svojih 100 metara visine i danas prestavlja simbol prestonice, kao i brojni stambeni objekti koji neverovatnom arhitekturom privlače pažnju ne samo prolaznika, već i turista.

Ime Vračar se prvi put pominje u 16. veku, a o njegovom poreklu postoji nekoliko legendi. Prema jednoj naselje je nazvano po junaku koji je ovde imao kolibu. Druga govori o velikom broju vrabaca na prostoru opštine, dok po trećom Vračar je dobio ime iz tragične ljubavi junaka Luke Cvetinovića i prelepe devojke koja je bila vračara.

Bez obzira na poreklo imena, ova najmanja opština san je mnogih stanovnika, te ne čudi što je ujedno i najgušće naseljeni deo Beograda. Upravo zbog toga su selidbe Vračar složen posao koji zahteva angažovanje stručnjaka, naročito kod velikih predmeta od izuzetne vrednosti kakav je klavir.

Zašto je selidba klavira posao koji zahteva izuzetnu veštinu i stručnost?

Svi smo svesni da premeštanje klavira spada u selidbe teških predmeta. Međutim, ovaj instrument od nekoliko stotina kilograma je veoma delikatan. Sastoji se od niza pokretljivih delova kao što su ključevi, pedale, žice… Ne samo da otežavaju pomeranje, već je zamena svakog od ovih elemenata veoma skupa. Što je dodatni razlog da budete veoma obazrivi prilikom selidbe Vračar.

Selidbe Vracar

Da biste izbegli bilo kakvo oštećenje morate posvetiti posebnu pažnju pakovanju klavira i pripremi za transport. Stručnjaci savetuju da demontirate nogice i pedale, zatvorite poklopac i ukoliko je moguće zaključate ga kako biste zaštitili ključeve. Ako ne postoji brava poklopac obavezno dobro obmotajte jakom trakom koja će sprečiti njegovo otvaranje. Tek onda možete čitav klavir da uvijete puc puc folijom i ćebadima.

Utovar klavira u kamion za transport

Klavir je instrument velikih dimenzija, te ako vaš dom nema dvokrilna balkon vrata, za spuštanje do kamiona moraćete da koristite prozore. Problem dodatno otežava i nedostatak prostora napolju koji karakteriše gotovo sve selidbe Vračar, jer su u ovoj opštini veoma uske ulice, a saobraćaj gust. Zato je premeštanje u samostalnoj organizaciji nemoguće.

Najam radnika za utovar i istovar klavira donosi, pre svega, stručnjake koji su obučeni da rukuju sa ovim predmetom. Uz znanje i iskustvo tu je i neophodna oprema – klizeće trake, koje omogućuju lakše manevrisanje iz jedne prostorije u drugu, specijalne ploče za spuštanje i teretna kolica sa točkićama.

Osigurajte klavir pre selidbe Vračar

Klavir je intrument velike vrednosti. Za mnoge ima i emotivni značaj, jer se često nasleđuje s generacije na generaciju. Imajući ovo u vidu preporučljivo je da ga dodatno osigurate. Jedino na taj način nećete morati da brinete za eventualne nepredviđene troškove koji mogu da nastanu tokom selidbe Vračar.

Selidbe Vracar

Izbegnite greške prilikom selidbe klavira na teritoriji Vračar, prepustite čitav posao profesionalnom timu agencije Atom.

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija