• novembar

    13

    2021
  • 635
  • 0
Selidbe Zeleni venac

Selidbe Zeleni venac

Selidbe Zeleni venac su složeni posao koji zahteva vreme, znanje pa i iskustvo u pakovanju i transportu stvari.

Zeleni venac je beogradsko naselje koje se nalazi u centru grada. Prostire se na teritoriji opštine Savski venac i manjim delom zahvata Stari grad. Sa Terazijama ga vezuje Prizrenska ulica, dok preko Brankovog mosta povezan je sa Novim Beogradom.

Jedan od najpoznatijih krajeva prestonice naziv je dobio po kafani koja je imala na ulazu venac od zelenog pleha umesto imena. Takođe, prepoznatljiv je i po istoimenoj pijaci koja je nastala na obodu bare krajem 19. veka, a zvanično je otvorena u februaru 1926. godine.

Zeleni venac je omiljen kraj mnogih, te vam agencija Atom daje savete kako da spakujete posuđe.

Ambalaža za selidbe Zeleni venac

Nije tajna da je pakovanje i zaštita stvari prilikom selidbe najveći izazov. Posebno je priprema posuđa delikatan posao, koji ako se ne uradi pravilno može da pokvari planove za preseljenje. Razlog za to leži u činjenici da je u pitanju selidba lomljivih stvari. Naime, posuđe je najčešće napravljeno od stakla, keramike i porcelana. Ovi materijali su veoma krhki što ih čini izuzetno podložnim oštećenjima tokom kretanja. Zbog toga je važno da imate pravu ambalažu za njih.

Selidbe Zeleni venac

Kartonske kutije za pakovanje posuđa su osnova. Ipak, pri nabavci vodite računa da budu napravljene od dvostrukih slojeva valovitog kartona kako biste bolje zaštitili krhki sadržaj. Folija sa mehurićima pruža najbolju zaštitu lako lomljiivim predmetima, te nemojte da štedite na njoj prilikom selidbe Zeleni venac.

Drugi značajan sloj zaštite daje beli papir za pakovanje koji je mekane forme. Nikako nije preporučljivo da koristite novine za direktno umotavanje posuđa. Mastilo sa novinskog papira može lako da pređe na delikatnu površinu i da ostavi trag koji nećete moći da uklonite.

Kada ste završili sa pakovanjem obavezno markerom naznačite na kutiji da je reč o lomljivim predmetima kako biste skrenuli pažnju timu za selidbe.

Kako spakovati posuđe za selidbu?

Pre nego što krenete sa pakovanje ojačajte svaku kutiju, bez obzira što je niste ranije koristili. Zalepite po sredini donju stranu, a ivice dna sa spoljašnje strane. Zatim unutrašnjost ispunite izgužvanim papirima ili starim novinama. Na taj način stvorićete dobru izolaciju koja će apsorbovati sve udare tokom selidbe. Preskakanje ovog koraka može da ugrozi bezbednost celokupnog pakovanja.

Nakon priprema kutija sledi deo uvijanja posuđa. Stručnjaci savetuju da svo posuđe, najpre, stavite na trpezarijski sto ili pod i tek onda svaki komad polako da uvijete u meki papir. Zatim i u debeo sloj puc-puc folije. Prilikom ređanja tanjira odvojite svaki raspoređeni red od sledećeg pomoću papira, folije, peškira ili bilo kog drugog komada odeće. Time ćete dobiti dodatni nivo zaštite. Na vrh stavite poslednji sloj papira, kao što ste na dnu.

Pre zatvaranja kutije proverite da li ste posuđe upakovali pravilno. To ćete učiniti tako što ćete kutiju podići i lagano je protresti u vazduhu. Ako ne osetite da se išta pomera unutar kutije, onda je možete zalepiti. Ukoliko postoji pomeranje unutar kutije dodajte još papira ili folije sa mehurićima da popunite sve preostale praznine.

Smanjite troškove za selidbu posuđa

Da biste uštedeli dragoceno vreme, ali i novac, pre pakovanja izvršite detaljnu proveru svog posuđa. Komade koji su napukli, okrnjeni ili na drugi način oštećeni sigurno ne želite u novom domu, te nije potrebno ni da ih pakujete. Samim tim nećete plaćati nepotrebne troškove, jer cena selidbe u velikoj meri zavisi od količine stvari koje se prevoze.

Selidbe Zeleni venac

Izbegnite greške prilikom selidbe Zeleni venac, prepustite čitav posao profesionalnom timu agencije Atom.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija