• septembar

    24

    2021
  • 565
  • 0
Selidbe Zvezdara – Kako započeti studentski život?

Selidbe Zvezdara – Kako započeti studentski život?

Selidbe Zvezdara veoma su atraktivne za mlađu populaciju.

Polazak na fakultet predstavlja veliki događaj u životu svakog. Novi početak obeležen je uzbuđenjem, ali i strepnjom od nepoznatnog. Pored sasvim novog sistema učenja i novih prijatelja nije redak slučaj da ovo životno doba prati i preseljenje.

Bez obzira da li je u pitanju dolazak na studije iz drugog grada Srbije ili se obavljaju selidbe u Beogradu, jer ste odlučili da se osamostalite, jedno je sigurno – Zvezdara je na vrhu liste za život.

U jugositočnom delu grada smeštana je jedna od centralnih opština koja se prostire na preko 3.000 hektara. Prvi put je ovaj prostor privukao pažnju 1887. godine kada je na brdu nekadašnjeg Velikog Vračara podignuta astronomska opservatorija koje je bila nazvana “Zvezdarnica”. Upravo po njoj je opština kasnije dobila ime koje nosi i danas.

Zvezdara obiluje parkovima, koji uz Zvezdarsku šumu, čine da se ovaj kraj izdvaja neverovatnim zelenilom. Tu je i čuveni Vukov spomenik, koji je oduvek predstavljao važnu odrednicu ne samo turista već i starosedeoca.

S obzirom da se na Zvezdari nalaze Beogradska akademija poslovnih i umetnihčkih strukovnih studija i Beogradska politehnika, a u blizini i brojni fakulteti ne čudi što je opština omiljena studentima. Imajući ovo u vidu agencija Atom vam daje savete kako da bez stresa započnete svoje fakultetske dane.

Napravite spisak

Samostalni život studenta podrazumeva manji stan u odnosu na porodični dom. To znači i mnogo manji prostor za vaše stvari. Zato je prvi korak selidbe Zvezdara pravljenje spiska predmeta koji su vam, zaista, neophodni za svakodnevno funkcionisanje.

selidbe Zvezdara

Sigurni smo da će mnogi od vas, razgledajući svoju sobu, pitati se kako će živeti bez omiljenih knjiga ili stonog fudbala. Ne morate da brinete, jer kreće novo razdoblje života, a sa njim i nova interesovanja.

Da biste tačno znali koliko slobodnog prostora imate u domu, najpre, zabeležite koji se sve uređaji, nameštaj i pokućanstvo već nalaze u njemu. Tek tada ćete videti šta vam je još potrebno, a onda možete započeti sa organizovanjem dragih sitnica.

Stručnjaci preporučuju da za početak ponesete samo osnovne stvari, uključujući i sezonsku garderobu. Vremenom, kada se naviknete moći ćete i bolje da organizujete svoj prostor.

Izbegnite greške prilikom selidbe Zvezdara

Studentske selidbe Zvezdara su, zapravo, prvo samostalno preseljenje, te su i greške česte. Jedna od najvećih jeste mišljenje da ćete posao brzo i lako obaviti uz pomoć prijatelja.

Mnogi tek kada krene pakovanje stvari uvide da im nedostaje ambalaža za selidbe, kao i alat za demontažu glomaznih komada nameštaja. Problem dodatno komplikuje nedostatak iskustva za prenošenje i utovar, tako da postoji opasnost od povreda. Zbog toga je najsigurnije rešenje angažovanje stručnjaka.

Budžet za selidbe Zvezdara

Preseljenje za mnoge studente i njihove porodice predstavlja veliki izdatak. Ne samo da morate unapred da platite kiriju, već svaki korak u organizovanju zahteva izvesnu novčanu sumu. Nepredvidivi troškovi se mogu izbeći preciziranjem budžeta za selidbu, ali i angažovanjem tima agencije Atom.

selidbe Zvezdara

Višegodišnje iskustvo u radu, najviši nivo profesionalizma, kao i najpovoljnije cene selidbe garantuju da će čitav posao biti obavljen brzo, efikasno i bezbedno.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija