• decembar

    26

    2021
  • 621
  • 0
Skladištenje stvari čuva vašu dragocenu imovinu

Skladištenje stvari čuva vašu dragocenu imovinu

Skladištenje stvari često prati selidbe kuća i stanova.

Konačno su se stekli uslovi da imate svoj vlastiti dom. Nakon obilaska brojnih lokacija i razgledanja različitih objekata, pronašli ste životni prostor o kakvom ste oduvek maštali. I taman kad ste odahnuli, shvatili ste da posao nije završen, jer vas čeka preseljenje.

Bez obzira da li su u pitanju međunarodne selidbe iz jedne zemlje u drugu ili samo menjate kraj u svom gradu, neophodan je detaljni plan. Počev od pregleda celokupnog pokućanstva i utvrđivanja koja vam je ambalaža za selidbe potrebna, preko pakovanja stvari, pa do utovara i transporta – svaki korak igra važnu ulogu.

Međutim, šta je sa nameštajem i predmetima koje ne želite ili trenutno niste u mogućnosti da unesete u novi dom. Rešenje dolazi u specijalnim prostorima za skladištenje. Koje su njihove prednosti otkriva vam agencija Atom.

Skladištenje stvari omoguća vam da na najbolji način organizujete vreme selidbe

Svaka selidba je specifična. Čak i kada sve pažljivo organizujete ponekad je nemoguće izbeći zastoje. Nije redak slučaj da se morate iseliti iz starog stana pre nego što je novi završen. Vaši prijatelji ili rođaci priteći će vam u pomoć i primiti vas u svoj dom, ali sigurno nećete moći da prenesete sve svoje stvari kod njih. Tada je skladištenje jedina opcija koja vam preostaje.

Skladistenje stvari

Skladišne jedinice se iznajmljuju i za stare stvari koje niste stigli da prodate ili, jednostavno, za njih nemate dovoljno mesta u svom novom domu, a ipak ne želite da ih se odreknete.

Vrlo često prilikom selidbe se vrši renoviranje pojedinih prostorija, te je potrebno sve stvari koje su u njima skloniti dok se poslovi ne završe. Ovaj problem je posebno izražen prilikom uređanja kuhinje i kupatila.

Skladištenje čuva vašu dragocenu imovinu

Selidbe stilskog nameštaja i umetničkih dela spadaju u delikatni posao. Zbog izuzetne vrednosti mnogi ljudi ove predmete ne transportuju sa ostalima. Već ih unose u novi dom tek kada istovare i raspakuju sve kutije, a za to vreme oni su smešteni u zakupljenom skladištenom prostoru. Na taj način su izbegnuta nepovratna oštećenja na njima. Takođe, eliminisan je rizik da vaši skupoceni predmeti budu meta pljačkaša prilikom sređivanja novog doma.

Skladištenje stvari se obavlja u prostorima koji su uređeni za tu namenu. Dobro su pokriveni video nadzor čime je zagarantovana sigurnost svih predmeta koji se u njima nalaze. Dodatnu bezbednost pruža i visok nivo čistoće, pri čemu se velika pažnja posvećuje održavanju suvim i dobroj ventalaciji.

Koje su stvari pogodne za skladištenje?

Skladištenje stvari obično podrazumeva čuvanje nameštaja. Razlozi za to su brojni, a najčešće je reč o gabaritnim komadima za koje nemate dovoljno prostora u novom domu ili njihov stil ne odgovara vašem novom enterijeru.

Sezonski predmeti, poput odeće i obuće, se često nalaze u skladištima tokom godišnjeg doba kada se ne koriste. Dok ne dođe sledeća sezona imaćete dovoljno vremena da smislite šta će uraditi sa njima. Odnosno, koje ćete ponovo nositi, a koji vam više nisu potrebni.

Tokom zime mnogi odlažu i baštenski nameštaj u skladištu.

Skladistenje stvari

U okviru usluga preseljenja agencija Atom vrši i skladištenje stvari u čistom, suvom i velikom skladištenom prostoru.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Atom Selidbe by SEO Optimizacija